İSTANBUL'DAN HABERİNİZ OLSUN. OKUYUN, KEŞFEDİN İSTANBUL'U YAŞAYIN...

Yenibirlider Derneği kuruluşunu kutluyor

yazar Kadir Toprakkaya

Yenibirlider Derneği 7 yaşında. Türkiye’nin gelecek nesil liderlik ekolünü oluşturmak, yetenekli gençleri fırsatlarla buluşturmak ve alanlarında öncü bireyler olmaları konusunda onları desteklemek üzere faaliyetlerini sürdüren Yenibirlider Derneği, yedinci yılını geride bıraktı. Dernek yeni dönemde kurumsallaşma çalışmalarına ağırlık verecek.

Üniversitede okuyan başarılı gençleri ve iş hayatına atılmış genç profesyonelleri liderliğe hazırlamak üzere “gençler tarafından, gençler için” felsefesiyle 9 Temmuz 2012 tarihinden bu yana çalışmalarını sürdüren Yenibirlider Derneği, yedinci yaşına girdi.

Kerem Kamışlı

“GELECEKTEKİ ÇALIŞMALARIMIZ BİZE HEYECAN VERİYOR”

Yenibirlider Derneği’nin eş kurucusu Kerem Kamışlı, konuyla ilgili şunları söyledi: “İş dünyasına yeni liderler kazandırmak misyonuyla çıktığımız bu yolda, ilk günden itibaren ülkemizin en parlak gençlerini aynı çatı altında bir araya getirmek ve bu arkadaşlarımızın kolektif sesi olmak üzere çalışıyoruz. Kurulduğumuz günden bugüne 114 üniversite, 45 özel kurum, 16 sivil toplum kuruluşu ve 4 kamu kurumu iş birliğiyle 50 binden fazla üniversite öğrencisine temas ettik.

Gençlerimizin ve iş dünyasının ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlanmış YBL21 programı, Boğaziçi Üniversitesi’yle beraber yürütülen ‘Genç Profesyoneller’ ve İş Bankası’yla ortak hayata geçirilen ‘İŞ’te YBL’ projelerimizle fark yarattığımıza inanıyorum. Yenibirlider Derneği olarak gelecekte hayata geçireceğimiz çalışmalar bize heyecan ve umut kaynağı oluyor.”

İlgili Haberler