İSTANBUL'DAN HABERİNİZ OLSUN. OKUYUN, KEŞFEDİN İSTANBUL'U YAŞAYIN...

Yılın En İyileri Ödüllerini Aldı

yazar Kadir Toprakkaya

Fuat Paşa Yalısı’nda düzenlenen Yılın En İyileri Ödül Töreni ile iş dünyası, spor, medya, sanat ve sivil toplum alanlarında 2018 yılının en iyileri ödüllendirildi.

Sanat ve cemiyet hayatının ünlü isimlerini buluştuğu gecede bir çok tanınmış isim ödüllerini almak için katıldı. Ece Pirim ve Tayyar Işıksaçan’ın sunduğu gecede Yönetim Kurulu Başkanı Alper Alp açılış konuşmasında, ‘’Bizleri yalnız bırakmayan dostlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ’A ÖDÜL YAĞDI…

Gecede en çok dikkat çeken isimlerden biri olan Oktay Kaynarca oldu. Yılın en iyi dizisi, oyuncusu ve yönetmen dalında üç ödüle layık görülen ‘’Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’’ oldu. Oktay Kaynarca ve Onur Tan geceden üç ödülle ayrıldı.

Yılın en iyi kadın oyuncusu Pınar Altuğ olurken, fantezi müzik dalında Alişan, Arabesk dalında Ferman Toprak ödüllerinin sahibi oldular.

Yılın En İyileri

CeCe GRUP ÖDÜLLENDİRİLDİ…

Gecede danışmanlıklarını yaptığı dernek ve iş adamları da ödüllerini aldı. ”Yılın En İyi Sosyal Sorumluluk Projeleri” kapsamında hayvan hakları savunucuları Masal Patileri Derneği Başkanı Özlem Duygu Pişkin ve Silivri Canları Başkanı Merve Yirik ödül aldılar. Ödül alan bir diğer isim ise Suriye Şam Borsası’nı kurması sebebiyle “Ortadoğu’nun En Güçlü İş Kadını” ödülüyle de ismini duyuran Elif Rahvancı’ya “En İyi Yatırım ve Finans Danışmanlığı” ödülü verildi. Gecenin finali ise bu üç ismin danışmanlıklarını yapan CeCe Grup Danışmanlık şirketinin CEO’su Cem Cevrim ödül aldı. Cevrim, “Ödül ya da bir plaket yapılan işlerin daha yüksek bir motivasyon da devam etmesini sağlayan güzel oluşumlardır ve aynı motivasyonların üstüne koyarak yolumuza devam edeceğiz.” dedi.

Yaşam boyu onur ödüllerinde ise Nurcan Sabur, Yılmaz Vural, Tümer Metin, Mehmet Coşkundeniz, Yüksel Altuğ ve usta Tiyatrocu Müjdat Gezen dikkatleri üzerine toplayan isimlerin başında geldi.

Geceye katılan misafirlerle yakından ilgilendiği görülen Moon Life Yönetim Kurulu Başkanı Alper Alp, gecede kendisini yalnız bırakmayan basın mensuplarına ve davetlilere teşekkür etti.

İlgili Haberler