İSTANBUL'DAN HABERİNİZ OLSUN. OKUYUN, KEŞFEDİN İSTANBUL'U YAŞAYIN...

%100 Açık Sahne’de yıldızlar geçidi

yazar Cenay Toprakkaya

Müzik sektörünün önde gelen isimlerinden gazeteci Tolga Akyıldız, IF Performance Hall Beşiktaş’ta gerçekleştirdiği “%100 Açık Sahne” etkinliğinde 19. kez ünlü ve yeni isimleri aynı sahnede ağırladı. Manga’dan Ferman Akgül ve Gripin’den Birol Namoğlu ile birlikte sahne alarak herkese unutulmaz anlar yaşatan Moğollar, 50. yıl kutlaması kapsamındaki son konserini %100 Açık Sahne’de verdi.

Açık Sahne

2018’de Spotify’da 104 milyonu aşan dinlenme rakamıyla rekor kıran, Altın Kelebek Ödüllü Ezhel; gitar, klavye ve davullu canlı performansıyla geceye özel bir sürpriz yaptı. Son dönemde hem cover’ları hem de kendi şarkılarıyla adından sıkça söz ettiren Deniz Tekin, melodik alternatif pop şarkılarıyla Nova Norda ve Şeşen’lerin genç yıldızı Dilhan Şeşen’in performansları ise kulakların pasını sildi. Gecenin finalinde, Moğollar’ın ‘Islak Islak’ yorumuna Ferman Akgül ve Birol Namoğlu’nun yanı sıra Ezhel ve Nova Norda’nın da eşlik etmesi, izleyenlere unutulmaz anlar yaşattı.

“MÜZİK BİRLEŞTİRMEYE DEVAM EDECEK”

Tek gecelik festival %100 Açık Sahne’yi yeni, yetenekli isimlere ve geceye katılımlarıyla onlara görünürlük sağlayan ünlü grup ve müzisyenlere açan Müzik Yazarı Tolga Akyıldız, geceyle ilgili olarak şunları söyledi: “Ben sadece vesile oluyorum, yine her şeyi müzisyenler ve müzikseverler başarıyor. Bu sahnede Moğollar’ı ağırlamak ise apayrı bir gurur. %100 Açık Sahne’de müzik birleştirmeye devam edecek.”

İlgili Haberler