İSTANBUL'DAN HABERİNİZ OLSUN. OKUYUN, KEŞFEDİN İSTANBUL'U YAŞAYIN...

Kadıköy’e yepyeni bir bakış: Eğitimci Hasan Karaman ile değişim başlıyor

yazar Haber Merkezi

Kadıköy Belediye Başkan Aday Adayı Hasan Karaman, eğitimci kimliğiyle Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında “Yeni Dönem, Yeni Vizyon” felsefesiyle hareket ederek Kadıköy’e yeni bir vizyon, yeni bir soluk getirmeyi vaat ediyor.

Cumhuriyet Halk Partisi’nde yerel seçimlerde eğitimci bir adayın ilk defa yer alışı, Hasan Karaman’ı farklı kılan unsurlardan biri. Kadıköy halkına eğitim ile kucak açan Karaman, eğitimde uzmanlığı ile yerel yönetimde yeni bir dönemin kapılarını aralamaya hazırlanıyor.

TARİHİ BİR AN: KADIKÖY BELEDİYESİ’NE EĞİTİMCİLİK PERSPEKTİFİ GELİYOR

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Kadıköy’deki aday adayları arasında ilk defa bir eğitimci adayın yer alması, Kadıköy’ün siyasetteki geleneklerini değiştirecek nitelikte bir adım olarak değerlendiriliyor. Hasan Karaman, 25 yılı aşkın süredir eğitim sektörünün içerisinde yer alıyor. Öğretmenlikten idari müdürlük ve yöneticiliğe, insan kaynakları yönetiminden İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ndeki Eğitim Şube Müdürü statüsünü kapsayan kariyer geçmişinde, eğitim ve insan odaklı yaklaşımı ile hareket ediyor. Uzun yıllara dayalı eğitimdeki birikimi ve deneyimiyle, Kadıköy’ü daha eğitimci bir bakış açısıyla yönetmeyi hedefliyor.

EĞİTİM ODAKLI YÖNETİM: YENİLİK VE DEĞİŞİM BAŞLIYOR

Kadıköy Belediye Başkan Aday Adayı Hasan Karaman, eğitim odaklı projeleriyle Kadıköy’ü sadece bir yerel yönetim değil, aynı zamanda bir öğrenim merkezi haline getirme hedefinde. Modern okullar, çağdaş eğitim ortamları ve toplumsal bilinci yükselten eğitim kampanyaları ile Kadıköy’ü daha eğitimci bir perspektifle yönetmeyi vaat ediyor.

KADIKÖY, EĞİTİMDE ÖNCÜ OLMAK İÇİN HAZIR!

İnovasyon, teknoloji, gençlik merkezleri Ar-Ge çalışmaları, proje tabanlı bilimsel araştırma çalışma merkezleri ile gençliğe yön vermeye geliyor.

Hasan Karaman

EĞİTİMDE ÇOCUKLARA ODAKLANMAK: İLK ADIM ÇOCUKLARIMIZIN EĞİTİMİ

Hasan Karaman, eğitimin temelinin çocuklardaki erken dönem eğitiminden geçtiğine inanıyor. Bu doğrultuda Kadıköy’de çocukların eğitimine odaklanarak, onların gelişimine destek olacak projeleri hayata geçirmeyi hedefliyor. Yenilikçi eğitim metotları ve çağdaş öğrenim ortamlarıyla, Kadıköy’ü eğitimde model bir ilçe haline getirmek için üstün çaba sarf edeceğini duyuruyor.

ÖĞRENCİLERE VİZYON KAZANDIRILACAK, EĞİTİM STANDARTLARI YÜKSELTİLECEK

Karaman; Kadıköy’de ortaöğretim, lise ve üniversite eğitimi gören çocuklara vizyon kazandırılması, girişim ve Ar-Ge projelerine destek verilerek eğitim standartlarının yükseltilmesi, öğrenci ve öğretmenlerin daha uluslararası proje ve akademik hayatlarında verim elde edebilecek altyapıların oluşturulması, iş birliktelikleri ve çözüm odaklı yaklaşım metotları ile teknolojik altyapının güçlendirilmesi, eğitim materyallerinin karşılanması, modernleştirilmesi ve okullar ile ilgili diyalogların etkisinin yükseltilerek geleceğe emin adımlar ile yürünmesini hedefliyor. Aynı zamanda kreş ve yuvalar da “Mutlu Çocuklar, Mutlu Aileler” programları ile kapsamlı projelere imza atmayı temenni ediyor.

TOPLUMSAL BİLİNCİN ARTIRILMASI İÇİN EĞİTİM KAMPANYALARI

Eğitimci kimliğiyle toplumsal bilincin artırılmasını sağlamak adına çeşitli eğitim kampanyalarını hayata geçirecek olan Kadıköy Belediye Başkan Aday Adayı Hasan Karaman, Kadıköylüler arasında eğitim bilincini yükseltmeyi, bilinçli ve her konuda duyarlı bir toplum ile Kadıköy’de yaşayan halkın mutluluğuna odaklanıyor. “Her şey eğitim ile başlar” inancıyla Kadıköy’ü çağdaş, eğitim odaklı ve sürdürülebilir bir geleceğe taşıma hedefinde olan Karaman; Kadıköy’e benzersiz bir vizyon ve misyon kazandırarak, ilçeyi daha aydınlık yarınlara taşıma konusundaki kararlılığını ortaya koyuyor. Kadıköy’ü daha aydınlık bir geleceğe taşıma vizyonuyla, bu süreçteki yoluna ve çabalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Hasan Karaman

YETİŞKİN EĞİTİMİ: HER YAŞTAN KADIKÖYLÜYE EĞİTİM FIRSATLARI

Hasan Karaman, Kadıköy’de yetişkin eğitimiyle bireylerin sürekli öğrenme ve gelişme ihtiyaçlarına odaklanarak, yenilikçi programlar ve çeşitli eğitim olanakları ile Kadıköy’ün her yaştan sakinine hitap edecek bir eğitim ortamı oluşturmayı hedefliyor.

KADIN İSTİHDAM EĞİTİMLERİ: GÜÇLÜ KADINLAR, GÜÇLÜ KADIKÖY

Kadıköy’ü daha güçlü kılmak için kadın istihdamına destek olacak programlar geliştirmeyi; mesleki eğitim kursları, girişimcilik destekleri ve iş bulma becerilerini artırmaya yönelik projelerle Kadıköy’ün, güçlü kadınların öncülüğünde daha dinamik ve üretken bir topluluk olarak anılmasını sağlayacağını vurguluyor.

TOPLUM DAYANIŞMASI: EĞİTİMLE GÜÇ BİRLİĞİ

Karaman, yetişkin eğitimi ve kadın istihdam eğitimleri aracılığıyla toplumda güç birliği oluşturmayı hedefleyerek; “Kadıköy’ün her kesimi eğitimle bir araya gelerek, bilgi ve beceri paylaşımıyla güçlenecek. Toplum dayanışması, Kadıköy’ü daha yaşanabilir bir yer haline getirecek” diyor.

İlgili Haberler