İSTANBUL'DAN HABERİNİZ OLSUN. OKUYUN, KEŞFEDİN İSTANBUL'U YAŞAYIN...

19 Mayıs, Kadıköy’de coşkuyla kutlanılacak

yazar Reha Kadak

Kadıköy Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yıl da 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nı birbirinden renkli etkinliklerle kutlayacak. ‘19 Mayıs Gençlik ve Spor Şöleni’ bu yıl da bisiklet turundan turnuvalara, alan etkinliklerinden Melek Mosso ve Fatma Turgut konserlerine kadar birbirinden renkli görüntülere sahne olacak.

12 KM’LİK BİSİKLET TURU

‘19 Mayıs Gençlik ve Spor Şöleni’nde bu yıl da her yaştan yurttaş ‘Bisiklet Turu’nda pedal çevirecek. Yaklaşık 12 kilometrelik parkurdan oluşan Bisiklet Turu 11.00’de Kalamış Atatürk Parkı’ndan başlayacak.

KALAMIŞ SAHİLİ RENGARENK OLACAK

‘19 Mayıs Gençlik ve Spor Şöleni’nin merkez üssü Kalamış Atatürk Parkı olacak. DJ eşliğinde düzenlenecek park alanı etkinliklerinde, katılımcılar saat 11:00’den itibaren basketbol, trambolin, tırmanma duvarı, çubuk çekme, langırt, rodeo gibi etkinliklerle günün tadını çıkaracak. 12:00’de Piri Reis Üniversitesi Boru Trampet gösterisiyle dinleyenleri coşturacak. Halı sahalarda oyunların düzenleneceği etkinlikler kapsamında, 13:00’te Türkiye Liselerarası Plaj Voleybolu Turnuvası İstanbul ayağı düzenlenecek.

KADIKÖY’ÜN GÜÇLÜ KADINLARI RUGBİ MAÇINDA

19 Mayıs etkinliklerinin en renkli ayağını rugby kadın takımının maçı oluşturacak. Saat 14:00 ile 16:00 arasında Kadıköy Ladies Ragbi takımı sahalarda olacak. Öte yandan 13:00-18:00 arasında Kaykay yarışması, 16:00-17:00 arasında ise frizbi yarışması düzenlenecek.

MELEK MOSSO VE FATMA TURGUT SAHNEDE OLACAK

19 Mayıs etkinlikleri kapsamında saat 19:00’da Melek Mosso ve Fatma Turgut sahnede olacak. Konseri izlemek isteyenler için Kadıköy Belediyesi 17:00-19:00 saatleri arasında şölen alanına yarım saat arayla Haldun Taner Tiyatrosu önü, Söğütlüçeşme Metrobüs durağı, Bostancı Lunapark ve Göztepe SSK Hastanesi ışıklar önünden ring seferleri düzenleyecek.

İlgili Haberler