İSTANBUL'DAN HABERİNİZ OLSUN. OKUYUN, KEŞFEDİN İSTANBUL'U YAŞAYIN...

İRO’dan Dünya Rehberler Günü kutlaması

yazar Kadir Toprakkaya

Turizm sektöründe zor bir süreçten geçtiğimiz şu günlerde ülkemizin tanıtımı gibi çok önemli bir görevi üstlenen Türk profesyonel turist rehberleri, dünyanın hemen bütün ülkelerinde olduğu gibi her sene 21 Şubat tarihini Dünya Rehberler Günü olarak çeşitli etkinliklerle kutluyor.

İstanbul Rehberler Odası (İRO) da bu kutlamalara katılarak, Dünya Rehberler Günü’nde bir etkinlik düzenleyecek. İRO tarafından gerçekleştirilecek etkinliğin programı şu şekilde açıklandı: 21 Şubat 2017 Salı günü saat 16:00 sularında Kapalıçarşı Sandal Bedesteni önünde buluşma ve karşılamadan sonra İRO Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Eğinlioğlu’nun hoşgeldiniz konuşması yer alacak. Ardından, Özge Ersu tarafından bir sunum gerçekleştirilecek. Daha sonra meslekte 50. ve 25. yılını dolduran İRO üyelerine plaket verilip, toplu aile fotoğrafı çektirilecek. İRO eğitimlerinde görev almış, katkıda bulunmuş eğitmen, kişi ve kurumlara da plaket verilecek. Sonrasında başlayacak olan kokteyl saat 23:00’e kadar sürecek.

Dünya Rehberler Günü

MESLEKTE 50. YILINI DOLDURANLAR

Ahmet Erkin Saatçi, Alaettin Cerrahoğlu, Ali İhsan Başcumalı, Aliye Sim San Özer, Ayşe Ömür Yazgan, Emine Leman Dorsay, Erol Altan, Fatma Aysel Uslu, Fergün Sağıroğlu, Füsun Ayşe Arıbaş, Hayat Neşe Ekiz, İsmet Doğan Bıyıklı, Kamber Turhan Can, Mehmet Aydın Eroğlu, Mehmet Ertan Sandıkçıoğlu, Mehmet Ertuğrul Akbulut, Mehmet Muhittin Sertgöz, Mehmet Selahattin Erman, Mithat Osman Yunus, Moris Handeli, Musa Altan Görgeç, Resa Balkan, Şeref Sarı, Taniz Oralbi, Türker Kıstak.

MESLEKTE 25. YILINI DOLDURANLAR

Ali Aker, Aykut Altınay, Berkant Topal, Bora Emin Meriç, Cem Ahmet Akgün, Cihan Yavuz, Emin Cihat Türköz, Erkan Karakoyun, Esra Cantürk, Gülay Göktaş, Hasan Hüseyin Uğurlu, İbrahim Cenk Okumuş, İsmet Kaya, Kiraz Nurcan Söylemez Şenalp, Mehmet Asan, Mehmet Murat Gürer, Memduh Özge Ersu, Muhsin Bilyap, Mustafa İrfan Bıyık, Mustafa Kurtuldu, Mustafa Necip Emiroğlu, Reyhan Kınalı, Şenol Öğrü, Timur Cömertpay, Uğur Çelikkol, Ümit Görker, Ümit Kurbanzade, Vitali Zakar, Yeşim Çözeli.

İlgili Haberler