İSTANBUL'DAN HABERİNİZ OLSUN. OKUYUN, KEŞFEDİN İSTANBUL'U YAŞAYIN...

Adalar pahalı, İstanbul’da kalanlar Şile’ye! Üstelik Mavi Bayraklı…

yazar Kadir Toprakkaya

İstanbul’da kalanlar için bir haberimiz var. Her dönemde olduğu gibi bu defa da dokuz günlük tatili fırsat kabul eden İstanbullular, Ege ve Akdeniz’e aktı. Üstelik havaalanlarında ve yollarda saatlerce beklemeyi göze alarak…

Buna bir de bu dokuz güne özel fiyatların ikiye katlanıp, kalitenin yarıya indiğini eklediğimizde, ne kadar mantıklı olduğuna dönüşte karar verenlerden olmayın. İstanbul’da sakinliğin tadını çıkarmak adına yapılacak çok şey var. Yıllardır yaşıyor olmanıza rağmen görmediğiniz pek çok yer olduğunu denediğinizde görecek, farkına varacaksınız.

Şile

MAVİ BAYRAKLI PLAJ…

“Mutlaka deniz isterim” diyenlerdenseniz, sadece 45 dakika mesafede “Mavi Bayraklı Plaj” olduğunu biliyor muydunuz? Evet, yanlış okumadınız; çevre güvenliği, temizlik, ulaşım, sağlık ve altyapı hizmetleri baz alınarak verilen Mavi Bayrak, İstanbul’da sadece Şile’deki Uzunkum Plajı’nda var.

Adalar

ADALAR DİĞER BİR SEÇENEK…

Adalar ilçesinde de plaj seçenekleri var, ancak hem müthiş bir kalabalık hem de farklı bir kitlenin rağbet gösteriyor olması, İstanbul’un yerlisi için doğru bir seçenek olmayabilir. Tabi fiyatların hayli yüksek olması da ayrı bir sorun. Kararınız ne olursa olsun ama ne yapın edin, İstanbul’un tadını çıkarın.

İlgili Haberler