İSTANBUL'DAN HABERİNİZ OLSUN. OKUYUN, KEŞFEDİN İSTANBUL'U YAŞAYIN...

Anadolu Efes Taraftarlarıyla Buluşuyor

yazar Kadir Toprakkaya

Anadolu Efes Spor Kulübü’nün Sportive tarafından üretilen yeni sezon formalarının da tanıtılacağı taraftar buluşması, 28 Eylül Cumartesi günü ÖzdilekPark İstanbul’da gerçekleştirilecek.

Sportive’in 2 sezondur forma ve spor giyim partneri olduğu Anadolu Efes Spor Kulübü’nün 2019 – 2020 sezonunda giyeceği maç formaları ve lisanslı ürünleri, Anadolu Efes takımının katılımıyla ÖzdilekPark İstanbul’da taraftarlara tanıtılacak.

“ÜRÜNLER İNDİRİMLİ OLACAK”

Baş Antrenör Ergin Ataman ile birlikte oyuncuların, yeni sezon öncesi taraftarlarla bir araya gelerek lisanslı Anadolu Efes ürünlerini imzalayacağı etkinlik,  28 Eylül Cumartesi günü ÖzdilekPark İstanbul’da 17:00 – 18:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

Bu sene 5. yılını kutlayan ÖzdilekPark İstanbul’un -2. katında yer alan etkinlik alanına kurulacak basketbol potasında izleyiciler için gösteri atışları da yapacak olan Anadolu Efes oyuncuları, yeni sezon formalarıyla birlikte taraftarlarla ilk kez buluşacak.

Taraftarlar, bu özel etkinlikte 2018 – 2019 sezonu Basketbol Süper Ligi ve Cumhurbaşkanlığı Kupası Şampiyonu, Turkish Airlines EuroLeague ve Türkiye Kupası ikincisi olarak tamamlayan takımlarının lisanslı ürünlerine özel indirimlerle sahip olabilecek.

Basketbolseverler, Sportive tarafından üretilen Anadolu Efes Spor Kulübü maç formaları ve lisanslı ürünlerine ÖzdilekPark İstanbul’daki Sportive mağazasının yanı sıra sportive.com.tr adresinden ulaşabilecek.

İlgili Haberler