İSTANBUL'DAN HABERİNİZ OLSUN. OKUYUN, KEŞFEDİN İSTANBUL'U YAŞAYIN...

“Bir Alışveriş, Bir Eğlence” için İsfanbul AVM

yazar Kadir Toprakkaya

İsfanbul, ziyaretçilerini çok özel kampanyalarla buluşturmaya devam ediyor. İsfanbul Alışveriş Merkezi, 20 Eylül-6 Ekim tarihleri arasında tek seferde 200 TL ve üzeri alışveriş yapan ziyaretçilerine TemaPark bileti, 100 TL ve üzeri alışveriş yapan misafirlerine ise Zipline veya JoyPark oyun kartı hediye ediyor.

“Eğlencenin Başkenti” mottosuyla dikkat çeken İsfanbul Alışveriş Merkezi, ziyaretçilerini çok özel kampanyalarla buluşturmaya devam ediyor.

“Bir Alışveriş, Bir Eğlence” kampanyası kapsamında İsfanbul, 20 Eylül-6 Ekim tarihleri arasında tek seferde 200 TL ve üzeri alışveriş yapan ziyaretçilerine Tema Park bileti hediye ediyor. Aynı kampanya kapsamında İsfanbul AVM, 100 TL ve üzeri alışveriş yapan misafirlerine ise Zipline veya JoyPark oyun kartı armağan ediyor.

İsfanbul

EĞLENCE ZAMANI

Tema Park içinde bulunan ve adrenalin tutkunlarına seslenen Viking, Maceraperest ve Nefeskesen, hız severleri kendine çağırırken, eğlenceyi doruk noktaya taşıyor. Şehrin tam ortasında adrenalini yaşamak isteyenler için Zipline, 500 metre uzunluğundaki şehrin en uzun yeni nesil eğlence hattı olmasıyla rüzgarı iliklerinize kadar hissettiriyor. Kapalı eğlence merkezi Joypark, içerisindeki oyun alanlarıyla eğlencenin manifestosunu yeniden yazıyor. Her yaşa hitap eden birbirinden iddialı seçenekleriyle oyun tutkunlarına benzersiz bir gün vaat eden Joypark’ta, çocuk oyun alanları, bowling, karaoke, çarpışan araba, video oyunları gibi geleneksel ama hepimizin vazgeçemediği eğlence üniteleri bulunuyor.

Dünyada ve Türkiye’de bir AVM’yi, Tema Park ve gösteri merkeziyle birleştiren ilk alışveriş, eğlence ve yaşam kompleksi olan İsfanbul AVM, hayata geçirdiği kampanyalarla misafirlerinin vazgeçemediği destinasyon olmaya devam ediyor.

İlgili Haberler