İSTANBUL'DAN HABERİNİZ OLSUN. OKUYUN, KEŞFEDİN İSTANBUL'U YAŞAYIN...

Buika, 21 Aralık’ta İş Sanat’ta

yazar Reha Kadak

İspanyol aşk şarkılarının tutkulu sesi Buika, beş şarkıdan oluşan yepyeni çalışması “Para Mi” (Benim İçin) albümünün dünya turnesi kapsamında 21 Aralık’ta İş Sanat’ta hayranları ile buluşuyor.

İkinci albümü “Mi Niña Lola” ile İspanyol Müzik Ödülleri’nde “En İyi Prodüksiyon” ve “En İyi İspanyolca Albüm” dallarında, “El Ultimo Trago” albümü ile de “En İyi Tropikal Albüm” Grammy’sini kucaklayan Buika, 56. Grammy Ödülleri’nde “La Noche Mas Larga” albümü ile “En İyi Latin Caz Albümü” ve 17. Latin Grammy Ödülleri’nde “Si Volvere” şarkısı ile “En İyi Kayıt” ödülüne aday olmuştu.

Buika

FLAMENKO İLE CAZ BİR ARADA…

“Vivir Sin Miedo” albümünde kendi şarkılarını yazan Buika; Reggae, Ragga, Flamenko, R&B, Afrobeat ve Gospel’ı muhteşem bir şekilde harmanlıyor. Önceki çalışmalarında da Flamenko ile Caz’ı bir araya getiren sanatçı, Flamenko’yu farklı boyutlara taşıyor. Bu yıl 60. Grammy Ödülleri’nde “Dünya Müziği” dalında Para Mi single’ı ile aday olduğu açıklanan sanatçı, dünya müziğine yepyeni bir tarz kazandırıyor.

Buika

İSPANYOL AŞK ŞARKILARININ TUTKULU SESİ..

Buika, son çalışması “Para Mi” ile hayranlarına yepyeni şarkılarını sunarken, kariyerinin unutulmaz şarkılarını söyleyerek muhteşem bir müzik şöleni yaşatacak. İspanyol aşk şarkılarının tutkulu sesi, dünyaca ünlü Flamenko gitaristi Manzanita’ya ait “Ni Contigo Ni Sin Ti” coverının da yer aldığı beş şarkıdan oluşan yepyeni çalışması “Para Mi” (Benim İçin) albümünün dünya turnesi kapsamında 21 Aralık’ta İş Sanat’ta…

İlgili Haberler