İSTANBUL'DAN HABERİNİZ OLSUN. OKUYUN, KEŞFEDİN İSTANBUL'U YAŞAYIN...

Demans ve Alzheimer konusunda en çok merak edilen güncel sorular için ekran başına

yazar Su Akça

Halkbank sponsorluğunda Halkbank Sosyal Destek Servisinin insanları ve kurumları bilgilendirme çalışmaları çerçevesinde gerçekleştirilen Uzman Dr.Sinan İbiş ile Güzel Hayat Programı 2021 yılında Ekotürk TV Ekranlarında her hafta yine izleyicileriyle buluşuyor. Bu yüz yılımızın en çok konuşulan iki konusu sağlık ve yaşam olacak. Her yönüyle ileri ve güncel sağlık çatısı altında, Uzman Dr.Sinan İbiş’in sunumuyla; konularında uzman bilim insanları ve konukların katılımlarıyla yepyeni bir dinamik program, özgün içeriği ile büyük bir izleyici kitlesine ulaştı. Sağlığın çok yönlü olarak canlı yayınla konuşulacağı ‘Güzel Hayat’ programında ileri ve güncel sağlık için; korunma, teşhis, tedavi, bakım, yaşam, eğitim, turizm, politika, ekonomi, teknoloji ve küresel bakış konuları konuşulacak, tartışılacak.

Her hafta canlı olarak ekrana gelen Dr.Sinan İbiş ile Güzel Hayat programında; konusunda popüler birçok akademisyenler, bilim insanları, bilirkişiler, uzman kişiler, sağlık sektörünün duayenleri ve referans kişilerin katılımı ile ileri sağlıkla ilgili en çok merak edilen tüm sorular cevaplarını buluyor olacak.

Uzman Dr.Sinan İbiş moderatörlüğünde 1 Mayıs 2021 tarihinde canlı yayın olarak gerçekleştirilecek Güzel Hayat Programının 17. bölümünün konukları;

İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Nöroloji Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof.Dr.Haşmet HANAĞASI, Türkiye Alzheimer Derneği Başkanı ve İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi (Geriatrist) Prof.Dr.Bülent SAKA, Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Psikiyatri Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof.Dr.Hakan KUMBASAR, Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Nükleer Tıp Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof.Dr.Lütfiye Özlem ATAY ile; Demans ve Alzheimer konusunda e en çok merak edilen sorular masaya yatırılacak.

Dr.Sinan İbiş ile Güzel Hayat programı her cumartesi saat 19.00’da Ekotürk TV ekranlarında canlı yayınlanıyor. Ayrıca her pazar günü saat 12.00 ve saat 22.00 da ise tekrarları yayınlanıyor. Ayrıca yayınlar Youtube Drsinanibis adresinde de her zaman izlenebilir. İyi seyirler olsun.

İlgili Haberler