İSTANBUL'DAN HABERİNİZ OLSUN. OKUYUN, KEŞFEDİN İSTANBUL'U YAŞAYIN...

Doğa Koleji Kış Okulları çok yönlü ve güçlü müfredatıyla fark yaratmaya hazır!

yazar Çağla Özer

Doğa Koleji Kış Okulları, “İlgi Alanını Söyle, Yeteneğini Keşfet ve Geliştir” sloganıyla kodlama ve robotikten müziğe, spordan görsel sanatlar eğitimine, satrançtan yaratıcı drama ve tiyatroya çok yönlü ve güçlü bir müfredatla açılıyor.

2002’den bu yana eğitime yön vererek lider kurum olmayı başaran Doğa Koleji, akademik eğitiminin yanı sıra öğrencilerine sosyal ve kültürel anlamda da zengin öğrenme ortamları sunuyor. Doğa Koleji vizyonunda önemli bir yer edinen Kış Okulları, “İlgi Alanını Söyle, Yeteneğini Keşfet ve Geliştir” sloganıyla kodlama ve robotikten müziğe, spordan görsel sanatlar eğitimine, satrançtan yaratıcı drama ve tiyatroya çok yönlü ve güçlü bir müfredatla açılıyor.

Günümüz dünyasında başarıya giden yolda çok yönlü deneyim ve kazanımın büyük önem taşıdığını ifade eden Doğa Koleji Spor Koordinatörü Sayın Tunç Dağal, öğrencilerinin akademik gelişimlerinin yanı sıra fiziksel, sosyal ve kültürel gelişimlerinin de aynı öneme sahip olduğunun altını çizdi. Sayın Dağal, Doğa Kolejinin spor, sanat, gelişen teknoloji ve
kültür alanında uzmanlaşmış eğitim kadrosunun Kış Okulları için hazır olduğunu belirterek programın çok yönlü ve güçlü müfredatının da fark yaratacağına inandıklarını belirtti.

30 Eylül 2023 tarihinde başlayacak Doğa Koleji Kış Okullarına; 5+ yaş, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ve 8. sınıf Doğa Koleji öğrencileri ve bu yaş aralığındaki kurum dışı tüm öğrenciler katılabilecek. Doğa Koleji Kış Okulları ile ilgili detaylı bilgiler www.dogakoleji.k12.tr/basvurular/kisokulu adresinden takip edilebilir.

İlgili Haberler