İSTANBUL'DAN HABERİNİZ OLSUN. OKUYUN, KEŞFEDİN İSTANBUL'U YAŞAYIN...

Ekrem İmamoğlu’nun Şampiyonluk Sevinci

yazar Elif Türkoğlu

A Milli Kadın Voleybol Takımı Türk spor tarihinin en büyük başarılardan birine imza attı. Avrupa Şampiyonası finalinde Sırbistan’ı 3-2 yenmeyi başaran milliler şampiyonluğa ulaştı.

MADALYALARI TVF BAŞKANI ÜSTÜNDAĞ VERDİ

Maçın son sayısının ardından baş antrenör Daniele Santarelli ve milli voleybolcular, büyük sevinç yaşadı.

Müsabakanın ardından düzenlenen törende millilere altın madalyalarını Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ verdi. Madalyaların verilmesinin ardından Paleis 12 Salonu’nda İstiklal Marşı okundu.

Kaptan Eda Erdem Dündar’ın kupayı kaldırmasının ardından salonda büyük sevinç yaşayan milli oyuncular, şampiyonluğu oynayarak kutladı.

EKREM İMAMOĞLU ARTİSTANBUL FESHANE’DE İZLEDİ

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu bu dev maçı Artistanbul Feshane’de eşi Dilek Kaya İmamoğlu, ortanca çocuğu Semih İmamoğlu ve İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat ile birlikte izledi.

Maçın son set sayısı filenin sultanları tarafından kazanıldığında ise hep birlikte ayağa fırlayarak büyük sevinç gösterilerinde bulundular.

TARİHİMİZDE BİR İLKİ YAŞATTIĞINIZ İÇİN GÖNÜLDEN TEŞEKKÜRLER

Ekrem İmamoğlu’nun eşi Dilek Kaya İmamoğlu yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Cumhuriyetimizin 100. yılında Türkiye’nin kadınları gücünü ve azmini bir kez daha tüm dünyaya gösterdi. Sizin başarınız, çalışkanlığınız, inancınızla tek yürek olduk; gururumuzsunuz. CEV Avrupa Şampiyonası’nda birinci olarak bize tarihimizde bir ilki yaşattığınız için gönülden teşekkürler!”

İlgili Haberler