İSTANBUL'DAN HABERİNİZ OLSUN. OKUYUN, KEŞFEDİN İSTANBUL'U YAŞAYIN...

Emirates’e Bir Haftada Beş Ödül Birden

yazar Ahmet Doğan

Emirates, geçen hafta ULTRAs’ta, “Dünyanın En İyi Havayolu Şirketi” ödülünü alarak, bir haftada beş ödül birden kazanmış oldu. İnsanları ve şehirleri birbirine bağlayan Emirates Havayolu, geçen hafta, Rusya’dan, Belçika ve Birleşik Arap Emirlikleri’ne kadar, farklı ülkelerden ödüller alarak, büyük bir başarı sergiledi. Endüstriye öncülük eden seyahat deneyimleri ve yenilikçi ürünleri ile başarılarını ödüllerle taçlandıran havayolu, geçen hafta ULTRAs Ödülleri’nde aldığı son ödülle bir haftada toplam beş ödül alarak başarısını bir kere daha kanıtladı.

DÜNYANIN EN İYİ HAVAYOLU ŞİRKETİ

Emirates, prestijli ULTRAs 2018 ödüllerinde, ‘Dünyanın En İyi Havayolu Şirketi’ ve ‘Ortadoğu’nun En İyi Havayolu Şirketi’ seçildi. The Telegraph’ın lüks seyahat dergileri olan Ultratravel UK ve Ultratravel Middle East’in 500,000 okuyucusunun verdiği oylarla, dünyanın en iyi seyahat deneyimlerini sağlayan şirketleri ödüllendiriliyor. Küresel seyahat endüstrisinin önemli temsilcilerinin katıldığı Dubai’deki ikonik Burj Al Arab Jumeirah Hotel’de gerçekleşen törene, Emirates Havayolu Başkanı Sir Tim Clark da katıldı.

ORTADOĞU’NUN EN İYİ HAVAYOLU ŞİRKETİ

Emirates ayrıca Rusya’da, sekizinci National Geographic Gezginler Ödülleri 2018’de ‘En İyi Uluslararası Havayolu Şirketi’ ve Business Traveller Rusya ve BDT Ödülleri 2018’de ise ‘Ortadoğu’nun En İyi Havayolu Şirketi’ ödüllerini alarak, operasyonel kusursuzluğu ve sıra dışı müşteri hizmetleri ile tanınmış oldu. National Geographic Gezginler Ödülleri’ne, endüstrinin önde gelen isimleri ve Avrupa’dan medya temsilcileri katıldı.

UZUN MESAFE UÇAN EN İYİ HAVAYOLU ŞİRKETİ

Hafta başı Belçika’da gerçekleşen Travel Magazine Ödülleri 2018’de ise Emirates ‘Uzun Mesafe Uçan En İyi Havayolu Şirketi’ seçildi. Törene, endüstriye öncülük eden seyahat profesyonelleri ve medya temsilcilerinden oluşan, 700 kişilik bir davetliler grubu katıldı. Bu sene, Belçika’da, hizmet sektöründeki küresel markaların tanındığı Travel Magazine Seyahat Ödülleri’nin 21.’si düzenlendi.

İLK ŞİRKET

Hem yerde hem de uçakta, daha iyi bir yolcu deneyimi sağlama söz konusu olduğunda, trendleri belirleyen Emirates, 2004 yılında kapalı First Class özel süitlerini lanse eden ilk şirket oldu ve 2017’ye gelindiğinde ise, şirket, yeni Boeing 777-300ER First Class özel süitleri ile lüks seyahati, bir üst düzeye taşıdı. Emirates Boeing 777 süitleri, sıradışı bir lüks ve özel yaşam açısından, baştan aşağı kendine özgü niteliklere sahip. Ferah, tamamen kapalı olan özel süitler, 1-1-1 düzeninde ve her biri 3.7 metrekare kişisel alan sağlıyor. Yeni özel süitler ayrıca, NASA’dan esinlenilen ‘sıfır yerçekimli’ koltuk pozisyonu, orta koridordaki yolculara yönelik ‘sanal pencereler’ ve kişisel video arama servisi ile birlikte, benzersiz aydınlatma ve havalandırma özellikleri de dahil, en son uçuş teknolojilerini gözler önüne seriyor.

FLY BETTER

Son 12 ayda, Emirates, Boeing 777 ve A380 uçaklarında önemli iyileştirmelerle müşteri deneyimini artırarak, müşterilerine olan “fly better” vaadini yerine getirmeye devam etti. Şirket, Boeing 777-200LR uçaklarından oluşan filosunda, yeni Business Class kabin ve yerleşim düzeni oluşturmak üzere, 150 milyon dolar yatırım yaptı. A380’lerde ise, Emirates’in yenilenen uçak içi lounge’ı ise, modern ortamı ve genişletilmiş oturma seçenekleri ile, müşterileri şaşırtmaya devam ediyor.

BENZERSİZ EĞLENCE SİSTEMİ

Emirates ayrıca, her sınıftaki yolcularına, 40’tan fazla dilde, 3,500’ün üzerinde kanala sahip olan uçak içi eğlence sistemi ice üzerinden, benzersiz eğlence seçenekleri sunmaya da devam ediyor. Emirates’in, Dubai Uluslararası Havaalanı A, B ve C terminallerinde bulunan, yedi Business Class yolcu salonu da son dönemde 11 milyon dolar yatırımla yenilenmişti; bu da şirketin, yerdeki deneyimi, yolculuğun ayrılmaz bir parçası olarak gördüğünü ve özen gösterdiğini ortaya koyuyor. Emirates’in küresel ağındaki özel yolcu loungelarının sayısı 42’ye çıktı ve premium müşterileri ve Skywards üyeleri için doğru deneyimleri istikrarlı bir şekilde sağlama kararlılığını teyit etmiş oldu. Emirates, hepsi geniş gövdeli, 270 Airbus A380 ve Boeing 777 uçaklarından oluşan, modern ve etkin bir filo işletiyor. Şirket günümüzde, Dubai’deki merkezinden, 85 ülkede, 159 destinasyona uçuyor, insanları birbirine kavuşturuyor ve altı kıtadaki ticareti kolaylaştırıyor.

HABERİSTANBUL

İlgili Haberler