İSTANBUL'DAN HABERİNİZ OLSUN. OKUYUN, KEŞFEDİN İSTANBUL'U YAŞAYIN...

Hilton İstanbul Maslak, 5. yaşını kutladı

yazar Kadir Toprakkaya

İstanbul turizminin önemli otellerinden Hilton İstanbul Maslak, 5. yılını büyük bir coşkuyla kutladı. 25 Eylül Pazartesi akşamı otelin balo salonunda gerçekleşen kutlamaya yaklaşık 700 davetli katıldı. Otel yönetiminin hiçbir fedakarlıktan kaçınmadığının gözlendiği gecede, konuklar iki kadın kemancı eşliğinde vals performansı ile karşılandı.

LACİVERT, MAVİ VE GÜMÜŞ KONSEPTİ

Gecenin konsepti lacivert, mavi ve gümüş renkleri olarak belirlendi. Bu doğrultuda tüm personel, bu geceye özel tasarlanan kıyafetler ile servis yaptılar. Otelin mutfak şefleri tarafından hazırlanan birbirinden lezzetli yiyecekler, geniş bir açık büfe ile konuklara ikram edildi.

LOUNGE EVENT ORKESTRASI‘NDAN MUHTEŞEM PERFORMANS

Gecenin canlı müzik performansı, Lounge Event Orkestrası’na emanet edildi. Orkestra solistleri tarafından seslendirilen yerli ve yabancı şarkılar konuklar tarafından beğeniyle dinlenirken, Latin dans grubunun performansı da büyük alkış aldı.

Hilton İstanbul Maslak

BEŞ YILLIK PERSONELE “SADAKAT TEŞEKKÜRÜ”

Sunuculuğunu Süper FM’den Doğancan Adlı’nın yaptığı gecede, otelin kuruluşundan bu yana çalışan personel sahneye davet edilerek “Sadakat Teşekkürü” edildi.

Hilton İstanbul Maslak

TÜRK TURİZMİNE, SPORA, SANATA KATKI

Gecenin konuşmasını yapmak üzere sahneye davet edilen SUMMA Otelcilik Grubu Genel Direktörü ve Hilton İstanbul Maslak Genel Müdürü Özkan Alkan, şunları ifade etti: “Hilton İstanbul Maslak olarak beşinci yılımızı kutlamanın heyecanını ve mutluğunu bizlerle paylaşmak için burada olmanızdan dolayı hepinize teşekkürlerimi iletiyorum. Geride bıraktığımız 5 yıllık süre içinde başarımıza ortak olan tüm ekip arkadaşlarıma ve değerli iş ortaklarımıza teşekkürlerimi bildiriyorum. Hilton İstanbul Maslak’ta önceliğimiz, konaklamanın da ötesinde her zaman ülkemize ve toplumumuza katkı sağlama vizyonu ile hareket etmek oldu. Attığımız tüm adımlarla, yaptığımız tüm iş birlikleriyle Türk turizmine, spora, sanata ve ülkemizin tanıtımına katkı sağlamayı ilke edindik. Bu ilke doğrultusunda otelimizde bulunan galeride yerli ve yabancı birçok sergi ve müzayedeye ev sahipliği yaparken, basketboldan tenise pek çok spor dalında kıymetli takımları ve sporcularını birinci sınıf hizmet kalitesiyle ağırladık. Dünyaca ünlü pek çok sanatçının konaklamada ilk tercihi olmak ise bize gurur verdi.

Hilton İstanbul Maslak

DÜNYA TURİZM GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN

İki gün sonra Dünya Turizm Günü’nü kutlayacağız. Turizme emek vermiş bu kadar kıymetli insanı bir arada bulmuşken, şimdiden kutlamak istedim. Yarattığı iş kolları ve istihdam olanakları ile dünya ekonomisinde çok büyük bir yer tutan ve sürekli gelişim gösteren bir endüstrinin paydaşları ve emekçileri olarak 27 Eylül Dünya Turizm Günümüz kutlu olsun.”

Hilton İstanbul Maslak
Gecenin davetlileri arasında biz de vardık. Canan Toprakkaya, Kadir Toprakkaya ve İrem Toprakkaya…

İlgili Haberler