İSTANBUL'DAN HABERİNİZ OLSUN. OKUYUN, KEŞFEDİN İSTANBUL'U YAŞAYIN...

İDO Kabataş hattı seferlerinde hafta sonu dev kampanya

yazar Cenay Toprakkaya

İDO, beklenen Kabataş hattı seferlerinde hafta sonuna özel sürpriz bir kampanyaya imza atıyor. Bu doğrultuda, yeni Kabataş-Bursa hattında Kabataş-Kadıköy-Bursa 07.45 seferlerinin bileti, bu hafta sonuna özel 1 TL’den satışa sunuluyor. 1 TL kampanyasından bilet satışı, yalnızca www.ido.com.tr ve İDO mobil uygulaması üzerinden yapılıyor.

Misafirlerine deniz yolculuğu keyfini hız, emniyet ve konfor ayrıcalıklarıyla sunan İDO, uzun zamandır beklenen Kabataş hattı seferlerinde bu hafta sonuna özel dev bir kampanyaya imza atıyor. Ulaşım ihtiyaçlarını öngörerek yeni hatlar açan ve ayrıca avantajlı kampanyalarını sürdüren İDO, Kabataş-Kadıköy-Bursa 07.45 seferlerinin biletlerini bu hafta sonuna (10-11 Ekim) özel sadece 1 TL’ye satışa sunuyor.

ZAMAN VE FİYAT AVANTAJIYLA KABATAŞ-BURSA SEFERLERİ

İDO, zaman avantajı sağlayacak yeni hatlarına eklediği Kabataş-Bursa seferlerini her gün; Kabataş-Kadıköy-Bursa; Kabataş-Kadıköy-Yenikapı-Bursa; Bursa-Yenikapı-Kadıköy-Kabataş rotalarını takip edecek şekilde düzenliyor. İDO, her gün gerçekleştirdiği Kabataş-Bursa seferleri dışında ayrıca günde iki kez Kabataş-Bostancı iç hat seferleri gerçekleştiriyor.

İDO

İlgili Haberler