İSTANBUL'DAN HABERİNİZ OLSUN. OKUYUN, KEŞFEDİN İSTANBUL'U YAŞAYIN...

İstanbul’un küresel hukuk bürosu: MGC Legal

yazar Haber Merkezi

MGC Legal, Türkiye’nin önde gelen hukuk bürolarından biridir. 2013 yılında Av. Mustafa GÜNEŞ tarafından kurulan bu prestijli firma, İstanbul merkezli olup, global bir hukuk firmasıdır. 7’si ortak olmak üzere, 60’a yakın avukat ve hukuki personel ile hizmet veren MGC Legal, idari ve hizmet profesyonelleriyle birlikte 140 kişilik bir kadroya sahiptir.

MGC Legal, genç ve dinamik avukat kadrosuyla, hukuki süreçleri sonuç odaklı bir bakış açısıyla ele alır. Firma, ABD merkezli küresel finans ve danışmanlık kuruluşu olan Andersen Global’in Türkiye’deki ilk ve tek iş ortağıdır. Bu ortaklık sayesinde, MGC Legal, global ölçekte hukuk hizmetleri sunmaktadır.

Firmanın sunduğu hizmetler arasında; Ticari Sözleşmeler, Şirket Birleşme ve Devralmaları, Ticari İhtilaflar, Alacak Tahsilatı, İş Hukuku, Kamu Hukuku, Özel Hukuk, Gayrimenkul Hukuku, Proje Finansmanı, Bilişim Hukuku, Fikri Haklar ve Göç Hukuku gibi birçok alanda uzmanlık bulunmaktadır.

MGC Legal, müvekkillerinin ihtiyaçlarına göre 360 derece hukuki hizmetler sağlamaktadır. Dünya’nın önde gelen uzman akademisyenleri ve profesyonellerinden oluşan geniş bir danışman kadrosuna sahip olan firma, müvekkillerine hukuki konularda en güncel ve en doğru bilgi çerçevesinde efektif çözümler sunmayı hedefler.

MGC Legal, hukuk büroları ve avukatları ödüllendiren dünyanın saygın hukuk ve iş dünyası yayınlarından Lawyer Monthly tarafından 2017 yılında “Gayrimenkul Alanında Yılın Hukuk Bürosu” seçilmiştir. Ayrıca, Andersen Global, ticari işletmelere küresel çapta vergi, değerleme ve finans alanında hukuk ve danışmanlık hizmetleri vermektedir.

Sonuç olarak, MGC Legal, multidisipliner bir yaklaşımla, müvekkillerine global ölçekte hukuki danışmanlık hizmetleri sunan, teknolojiyle bütünleşmiş, sonuç odaklı bir hukuk firmasıdır. İstanbul’da ve dünya genelindeki müvekkillerine değer katmayı hedefleyen firma, hukukun tüm dallarında hizmet vermeye devam etmektedir.

MGC Legal

İlgili Haberler