İSTANBUL'DAN HABERİNİZ OLSUN. OKUYUN, KEŞFEDİN İSTANBUL'U YAŞAYIN...

Kadınlara en özel hediyeler Bodo’da!

yazar Haber Merkezi

Kutlamalar, başımıza gelen iyi olayları karşılama biçimimiz aslında ve geçmişe kıyasla gün geçtikçe kutlamaya değer çok daha fazla sebebimiz oluyor. Farklı yönden bakacak olursak da pozitif enerjiyi dengelemek, olumsuz uyaranlarla baş etmek için bizler hayatımızdaki güzelliklerin daha çok farkına varmaya başladık. Hangi tezi desteklerseniz destekleyin, kutlamalar içinde bulunduğumuz devirde, bizi ayakta tutup mutlu hissettiren en güzel olaylar.

Hepsinde olmasa da hediyeler de bu zamanların birer parçası. Üstelik içimizde yeşeren paylaşma duygusunu da besler hediyeleşme. Vereceğimiz insana ve karar durumuna bağlı olarak kimi zaman haftalar sürebilen hediye araştırmaları, bodo.com deneyim mağazası sayesinde maksimum 1 saatinizi alacak! Hem de birbirinden etkileyici bayan hediyeleri ile karşılaşırken bunların hepsini incelemeye vakit ayırmak isterseniz.

İnternet siteleri ya da mağazalarda bulunan klasik milyonlarca hediyeden tamamen farklı bir hediye stili sunuyor bodo. Sizlerin bu sürprizler aracılığıyla ilk kez yaşayacağı tecrübeler olmasından kaynaklı olarak bu stile deneyim hediyesi ismini verdi. Kendiniz ya da sevdikleriniz için özel ve genel zamanlarda her birini inceleyip satın alabilir, mutluluk planları yapmaya başlayabilirsiniz.

Bayanlara nereden hediye alınır?

Kadınlar görsel zevkleri gelişmiş yaratıklar olduğundan onların tarzlarını anlayıp buna göre hediyelik eşya seçiminde bulunmak daima zor olmuştur. Çünkü beğenileri günden güne değişip gelişebilir. “E bu zamana kadar hep bu tarz hediyelikler alınıyordu, şimdi ne değişti?” diye sorarsanız, zaman değişti! Artık bu tip ürünlere ulaşım oldukça kolay ve hanımların pek çoğu giyeceği kıyafeti takacağı saati o anki zevkine göre kendisi seçmek istiyor. Hediye niteliği taşıyan, daha çok şaşırtıp tatmin eden, dolayısıyla etkileyici bir sürpriz olsun istiyorsanız bodo.com dönemin şartlarındaki hediye anlayışına tamamiyle uygun tek konsepte sahip! Burada kadına kişisel bir eşyadan fazlasını, kişisel bir pozitif deneyimi sunma şansınız var. “İki Kişi için Arka Arkaya Küçük Uçakla Deneyim Uçuşu”, en çok ilgi duyulan bodo deneyimlerinden biri. Bu hediyeyi verdiğiniz kadın, çok az insanın tecrübe edebildiği bu anları yaşadıktan sonra hayatında pek çok şey pozitif yönde değişecek. Özgüveni ve yapabilitelerine olan inancı artacak kendisini çok daha özgür hissedecek. Ayrıca o saatlerde yaşadığı inanılmaz eğlenceden bahsetmiyoruz bile.

Bayanlar hangi hediyelerden hoşlanır?

Bayanlar yaşamında iz bırakan, etkileyici ve bir o kadar da anlamlı hediyelerden hoşlanır. Kahve fincanlarına ilgi duyan birine, hayal ettiği fincanı yapma gücü sunan, “Çömlekçi Çarkında Seramik Atölyesi” hediyesi verin. Düğün gününe büyük titizlikle hazırlanan nişanlınıza, “İki Kişi için Özel Tango Dersi” sürprizi yapın. Sıra dışı mekanlara gitmeyi hobi edinen arkadaşınıza, “360 Manzaralı Akşam Yemeği”. Tatlının çözemeyeceği dert yok felsefesindeki kuzeninize, “İki Kişi için Macaron Yapım Dersi”. Bayanlar, iç dünyasına ayna tutan, keyif veren, canlı hissettiren tüm sürprizlerden yani bodo.com’un benzersiz deneyimlerinden kesinlikle hoşlanır.

İlgili Haberler