İSTANBUL'DAN HABERİNİZ OLSUN. OKUYUN, KEŞFEDİN İSTANBUL'U YAŞAYIN...

Kubilay Kan, özel bir konser ile Jazz Company’de!

yazar Kadir Toprakkaya

Müzikseverlerin heyecanla beklediği bir geceye hazır olun! Besteci, piyanist, trompetist ve şarkıcı kimliğiyle bilenlerin hayran kaldığı Kubilay Kan, 13 Ekim gecesi Taksim Elite World Jazz Company’de unutulmaz bir konserle sahne alacak.

Müziğe klasik piyano ve keman eğitimiyle başlayan Kubilay Kan, konservatuvar eğitimine trompet ve şarkıcılık alanlarında devam etti. Kendine özgü tarzıyla jazz, pop, blues ve soul türlerini harmanlayan sanatçı, dinleyicilere farklı bir deneyim sunuyor.

ACCORDING TO OUR MNDS

Taksim Elite World Jazz Company’nin muhteşem atmosferinde 13 Ekim Cuma gecesi gerçekleşecek “According to Our Minds” gecesinde, Kubilay Kan’a piyanoda Salih Duman ve kontrabasta Alper Kılıç eşlik ediyor olacak. Her zaman sahnedeki enerjisi ve performansıyla izleyicilere unutulmaz bir gece yaşatan Kan, konuklarını kendi bestelerinden klasikleşmiş eserlere kadar geniş bir repertuvarla buluşturacak.

Kubilay Kan

GELENEKSEL CAZ ATMOSFERİNE MODERN BİR DOKUNUŞ

İstanbul’un müzik sahnesinde adından sıkça söz ettiren Taksim Elite World Jazz Company, geleneksel caz atmosferiyle modern bir dokunuşu birleştiren bir mekan olarak biliniyor. Bu unutulmaz müzikal deneyimi kaçırmamak için biletlerinizi önceden temin etmenizi öneririz. Biletler, internet üzerinden Biletix’ten temin edilebilir veya özel menüler için Tel: (0535) 355 39 93.

Kubilay Kan

İlgili Haberler