İSTANBUL'DAN HABERİNİZ OLSUN. OKUYUN, KEŞFEDİN İSTANBUL'U YAŞAYIN...

Turizmciler İsfanbul Tema Park’ta Bir Araya Geldi

yazar Kadir Toprakkaya

Turizm sektörünün önemli temsilcilerini ağırlayan İsfanbul Tema Park, 2019 hedefleri hakkında bilgi verdi. İsfanbul, 2019 yılında 2 milyon giriş hedefliyor.

Turizm dünyasının önemli temsilcileri, İsfanbul Tema Park Yönetici Direktörü Tankut Tonger ev sahipliğinde düzenlenen toplantıda bir araya geldi. Yaklaşık 300 acente temsilcisi ve rehberin bir araya geldiği toplantıda İsfanbul Tema Park’ın önümüzdeki dönem turizm hedefleri ele alındı.

İsfanbul
2 MİLYON KİŞİ BEKLENİYOR…

Toplantıda konuşan Tankut Tonger, “İsfanbul Tema Park farklı konsepti ile yabancı turistler açısından büyük ilgi gören bir yaşam, alışveriş ve eğlence merkezi. Tema Park’a eklenecek yeni ünitelerin açılmasıyla birlikte İsfanbul, turizm gelirlerindeki iddiasını daha da güçlendirerek ülke ekonomisine katkı sağlayacak” dedi.

İsfanbul Tema Park Grup Satış Müdürü Barış Geridönmez de yaptığı konuşmada, Tema Park hakkında bilgi verdikten sonra turizmciler için geliştirilen çalışma modelini anlattı.

Tema Parkı ziyaret edenlerinin sayısının 2 milyona ulaşmasını hedeflediklerini belirten Geridönmez, bu sayının içinde yabancı ziyaretçi oranını da artırmak için çalıştıklarını söyledi.

Acente temsilcileri ve rehberlerin büyük ilgi gösterdiği toplantıda turizmciler, yeni sezonda parka ilginin daha da yüksek olmasını beklediklerini ifade ettiler.

İsfanbul
SINIRSIZ EĞLENCE…

Birbirinden özel eğlence üniteleriyle donatılmış 120 bin metrekarelik alana kurulu ve 18 bin kişilik kapasiteye sahip Tema Park’ta 7’den 70’e tüm ziyaretçiler sınırsız eğlencenin keyfini yaşıyor.

3 saniyede 110 km hıza ulaşan dünyanın en iyi 4’üncü roller coaster’ı Nefeskesen, 50 metreden adrenalin dolu bir iniş yaşatan “Adalet Kulesi”, efsanevi King Kong ve 20 milyon dolarlık yatırımla 4 bin metrekarelik bir alana kurulan, İstanbul’u fethini insansı robotlarla anlatan “Fatih’in Rüyası”, Tema Park’ın en sevilen üniteleri arasında yer alırken, dünyanın bir numaralı oyun serisi AngryBirds’ün ve dünyaca ünlü Buz Devri filminin sevilen kahramanlarının 4D sinema ve simülasyon üniteleri misafirleri eğlenceli bir yolculuğa çıkıyor.

İlgili Haberler