İSTANBUL'DAN HABERİNİZ OLSUN. OKUYUN, KEŞFEDİN İSTANBUL'U YAŞAYIN...

YEDAŞ Elektrik Dağıtım Şirketlerinde Bir ilki Gerçekleştirdi

yazar Kadir Toprakkaya

Elektrik dağıtım sektöründe tüm tüketicilerine  iyi hizmeti misyon edinen, insan odaklılıktan ödün vermeden çalışan, yenilikçi, başarının insanla mümkün ve anlamlı olduğu inancı ile süreçleri iyileştirmeyi içselleştiren, dayanışma ve işbirliğinin esas olduğu bir çalışma sistemini benimseyen YEDAŞ, çalışanları ile elektrik dağıtım sektöründe bir ilki gerçekleştirerek Yalın 6 Sigma kapsamındaki projelerinin ilk dalgasını başarıyla tamamladı.

YEŞİL KUŞAKLAR VE SARI KUŞAKLAR ÖDÜLLERİ

Operasyonlarda mükemmelliğin sağlanması amacıyla işletmelerde süreçlerin tanımlanması, ölçülmesi, analiz edilmesi, iyileştirilmesi ve kontrolü için kolay ve etkili istatistik araçlarının kullanıldığı bir yönetim stratejisi olan Yalın 6 Sigma’nın ilk dalgasında YEDAŞ bir ilke imza attı. Tüm gün düzenlenen programda projeler anlatıldı, yol haritaları belirlendi, iyileştirme çalışmaları planlandı. Toplantının sonunda 16 Yeşil Kuşak, 70 Sarı Kuşak ve 15 Proje Sahibi ödüllerini aldı. Çalık Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet ÇALIK ve Yönetim Kurulu Üyeleri 6 Sigma Kapanış Törenine katılarak ödülleri sahiplerine takdim ettiler.

YEDAŞ

AHMET ÇALIK KAPANIŞ KONUŞMASINI GERÇEKLEŞTİRDİ

“Çalık Holding olarak  farklı coğrafyalarda, farklı alanlarda, farklı kişilerle ve kurumlarla iş yapan büyük bir aileyiz. Bu kadar değişken içeresinde bizi başarılı kılan en önemli varlığımız değerlerimizdir. Değerlerimize sahip çıkarak iş yapmamızın altında yatan ana amaç, kurumumuzla ilgili her alanda mükemmelliğe ulaşma arzumuzdur.

Bu mükemmellik arayışı bizim için bir sonuç değil, bitmeyen bir yolculuktur. Çünkü her zaman daha iyisini yapmanın mümkün olduğunu biliyoruz. 6 Sigma da bu uzun yolculukta bize yol gösteren çok önemli bir yöntem.

Ancak unutmamalıyız ki, sistemleri kullanan ve fark oluşturan her zaman insanın kendisidir. Başarı için gereken ekip çalışması, her birimizin işini çok iyi yapması ile mümkündür. Projelerin verimli sonuçlanmasından ve kurumumuza katma değer sağlamasından büyük mutluluk duyuyorum.

Sözlerime son verirken Proje liderlerine, proje ekiplerine ve emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.

Bu vesile ile YEDAŞ Genel Müdürü Hasan Yasir BORA’ya da yeni görevinde başarılar dilerim ‘’ dedi.

YEDAŞ

YEDAŞ GENEL MÜDÜRÜ HASAN YASİR BORA DA KONUŞMA YAPTI

‘’Başarı hikâyeleri yazmak hepimiz için alışkanlık haline geldi. Burada bulunduğum kısa sürede gördüm ki çalışma arkadaşlarımın tamamı Şirketimize bir şeyler katmak için var gücüyle çalışıyor. Tüm arkadaşlarımın gözlerinde bu sürece olan inancını gördüm.  Şirketimize çok önemli katkıda bulunduklarını, tüm bu çalışmaların şirket kültürü olarak benimsenmesi adına adımlar atıldığını düşünüyorum. Bu adımların sürdürülebilir olacağına gönülden inanıyorum. Bu süreçte hepimizin buluştuğu nokta aynı, beklentimiz aynı…  Başarmak. Başarılarımızın bizleri birlik ve beraberlik içerisinde en ileriye taşıması için detayı ve bütünü, bugünü ve geleceği, yöntemi ve insanı birlikte değerlendirerek, doğru rotayı belirleyeceğimize inanıyorum.

Tüm çalışanlara teşekkür ediyor, başarılar diliyorum ‘’ dedi.

İlgili Haberler