İSTANBUL'DAN HABERİNİZ OLSUN. OKUYUN, KEŞFEDİN İSTANBUL'U YAŞAYIN...

Oman Air Avrupa-Ortadoğu ve Afrika’nın en iyi busines class servisini sunuyor

yazar Ahmet Doğan

Umman Sultanlığı’nın Milli Hava Yolu Oman Air’in Türkiye ofisini devreye girdi. Avrupa Bölge Müdürlüğü’ne bağlı olarak çalışacak, Türkiye ofisinin Ülke Müdürlüğü görevine Eda Büyükakkaş getirildi. Oman Air’in bu kararı, St. RegisIstanbulHotel’de düzenlenen bir törenle kutlandı. 27 Kasım Salı akşamı gerçekleşen kutlamaya Türkiye’nin dört bir yanından gelen Oman Air satış acenteleri, tur operatörleri, sektörün önde gelen profesyonelleri ve basın mensupları katıldı.

TÜRKİYE OFİSİMİZ İLE ARTIK DAHA GÜÇLÜYÜZ

Buluşmanın açılış konuşmasını Eda Büyükakkaş yaptı. “Bizler için son derece anlamlı olan bu geceyi bizimle paylaştığınız için Oman Air adına çok teşekkür ederiz” diyen Büyükakkaş, Oman Air’in Türkiye ofisinde çalışan ekibini katılımcılarla tanıştırdı.  Ardından, Oman Air Avrupa Bölge Müdürü Rogier de Jager, Oman Air’i tanıtan bir sunum gerçekleştirdi. Oman Air olarak Türkiye ofisimiz ile artık daha güçlü bir şekilde Türkiye’de olacak ve Türk seyahatseverlere hem rekabetçi, hem de kaliteli servis vereceğiz.” dedi.

BEŞ TALİHLİYE UMMAN SEYAHATİ

İletişim organizasyonunu, Travel Pr Ajansı’ndan Sarp Özkar’ınüstlendiği  geceye yaklaşık 300 davetli katıldı. Konuklara Umman Sultanlığı ve Ortadoğu Lezzetleri’nin ikram edildiği gecenin sonunda bir de hediye çekilişi yapıldı. Aralarında TOURMAG Turizm Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Canan Toprakkaya’nın da yer aldığı 5 isim OMAN Air ile Umman Sultanlğı’na gidiş – dönüş uçak biileti kazanırken Hotekl Gazetesi’nden Mustafa Üçbaş da konaklama kazandı.

Oman Air Avrupa Bölge Müdürü Rogier de Jager sunumunda; Oman Air’in filosunda 4 adet Boeing 787-8, 4 adet 787-9 Dreamliner, 6 tane Airbus 330-300, 4 adet Airbus 330-200, 5 adet Boeing 737-900, 21 adet Boeing 737-800, 4 adet Embraer 175 and 3 adet 737 MAX bulunduğunu belirtti. 2018 yılının sonunda Oman Air’in filosuna 5 adet yeni 737 max ve 3 adet 787-9 daha katılacağını ifade etti. Böylelikle 2022 yılındaki filo hedeflerinin, toplamda 70 adet uçak sayısına ulaşacağını da söyledi. Sunumda, ayrıca Avrupa-Orta Doğu ve Afrika’nın en iyisi seçilen Business Class servisi, First Class’ın büyüleyici hizmetleri ve ekonomi sınıfında geliştirilmiş daha kaliteli bir hizmetin verildiğini belirtti. “Economy Class” koltukların, geniş diz ve dirsek aralığının yanı sıra, ayarlanabilir başlık ve ayak desteğinin de olduğunu ifade etti. Sadece 2 saatlik bağlantı uçuşları ile Maskat üzerinden dünyaya açılan bir kapı olduklarını söyleyen Rogier de Jager, Umman ülkesinin cazip destinasyonlarını, deniz-güneş-doğa, tarih-kültür ve deniz altı zenginliklerinden de detaylıca bahsetti. Maskat Havalimanının yenilendiğini, böylelikle Maskat üzerinden dünyanın değişik ülkelerine uçacak misafirlerin, havalimanında da konforlu ve keyifli zaman geçirebileceklerini müjdeledi.

 

Gecede davete katılan konuklardan alınan kartvizitlerin konduğu bir cam küre içinden alınarak talihlilerin belirlendiği bir çekiliş yapıldı. Aralarında, TOURMAG Turizm Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Canan Toprakkaya’nın yer aldığı talihliler şu isimlerden oluştu: Fatma Canan Toprakkaya, Taşkın Zıvana, Miray Ermeç, Cem Günerli ve Ebru Palas. Gecede Hotel Gazetesi Sahibi ve Fotoğraf Sanatçısı Mustafa Üçbaşda  Otel Konaklama hediyesi kazanan isim oldu.

 

St. RegisHotel’deki buluşmaya katılanlar arasında,  yeme – içme konusunda üstad kabul edilen Mehmet Yaşin de vardı. TOURMAG Turizm Dergisi Sahibi Kadir Toprakkaya’ya Umman’ın görülmeye değer bir ülke olduğu bilgisini veren Yaşin, “Yaşam kısa gezmek görmek sonsuz. Gezin görün” tavsiyesinde bulunuyorum” dedi.

Davete katılanlar arasında, FEST Travel Genel Müdürü Zekeriya Şen de vardı. Umman’ın FEST Travel’ın destimnasyonları arasında olduğu bilgisi  aldığımız Şen, “Bu ülke görülmesi gereken ülkeler listemizdedir” dedi. Mustafa & Aliye Üçbaş, Canan & Kadir Toprakkaya ve Zekeriye Şen…

HABERİSTANBUL

İlgili Haberler