İSTANBUL'DAN HABERİNİZ OLSUN. OKUYUN, KEŞFEDİN İSTANBUL'U YAŞAYIN...

SODEM’den Kadıköy Belediyesi’ne ödül

yazar Reha Kadak

Kadıköy Belediyesi, Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği’nin düzenlediği Yerel Yönetim Ödülleri’nde “Demokratik Katılım ve Yönetişim” dalında İDEA Kadıköy projesiyle ödüle layık görüldü.

SODEM’in bu yıl ikincisini düzenlediği “Yerel Yönetim Ödülleri” Zübeyde Hanım Sosyal Tesisinde yapılan bir törenle sahiplerini buldu. Kadıköy Belediyesi’nin geçtiğimiz sene hizmete açtığı ortak çalışma alanı İDEA Kadıköy “Demokratik Katılım ve Yönetişim” dalında ödüle layık görüldü. Ödülü Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun elinden aldı.

Ödüle ilişkin konuşan Aykurt Nuhoğlu, “SODEM ödülünü projeleri birlikte ürettiğimiz Kadıköylüler adına Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun elinden aldım. İDEA Kadıköy her kesime hitap eden bir ortak çalışma alanı olarak kamu alanında ilk ve öncü olma özelliği taşıyor.” dedi.

İDEA KADIKÖY

Kadıköy Belediyesi, farklı meslek gruplarından olan, serbest çalışan veya ofisi olmayanlar ile öğrencilerin mekan arayışına çözüm bularak, ortak çalışma alanı İDEA Kadıköy’ü geçen sene hizmete açtı. Amacı ortak çalışma kültürü oluşturmak, farklı meslek gruplarındaki insanları bir araya getirmek ve ofisi olmayan çalışanlara kolaylık sağlamak olan İDEA Kadıköy ile sosyal fayda odaklı çalışmaların temellerinin atılması amaçlanıyor

İlgili Haberler