İSTANBUL'DAN HABERİNİZ OLSUN. OKUYUN, KEŞFEDİN İSTANBUL'U YAŞAYIN...

Astrolog Yasemin Koca’dan nisan ayı burç yorumları 

yazar Ece Gültekin

Astrolog Yasemin Koca aylık burç yorumlarını açıkladı. Nisan ayında Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını neler bekliyor detaylı olarak anlattı. 

KOÇ 

Koç burçları için nisan ayı ani kararlarla dolu bir ay olacak. Özellikle iş ve özel hayatlarında dönüşü olmayan kararlar alacaklar. Sağlık konusunda öne çıkan unsurlar ise; yorgunluk ve baş ağrısı… Stresten uzak durmaya çalışsınlar. 

İş ✰✰✰✰ 

Aşk ✰✰✰✰ 

Sağlık ✰✰✰ 

BOĞA 

Son dört yılın bekleyiş ve sabrının sonucunu bir döneme adım atıyorsunuz. Ayrıca nisan ayı boyunca ani kararlar alınacak ve kutlamalar da yapılacak. İmkansız görülen anlaşmalar da yine bu ay gerçekleşecek. Sadece dalgınlıktan kaynaklanan küçük kazalara dikkat edin. 

İş ✰✰✰✰✰ 

Aşk ✰✰✰✰ 

Sağlık ✰✰ 

İKİZLER 

Haziran’a kadar süregelecek rutin dönem nisan ayında da devam edecek. Zamanın sizi beklemekten usandırdığını hissedeceksiniz. Haziran ayında alışkanlık haline getirdiğiniz kaygılardan kurtulmalarınız durumunda yepyeni fırsatlar sizleri bekliyor olacak. Öfkelerine hakim olmaları da gerekiyor. 

İş ✰✰✰ 

Aşk ✰✰ 

Sağlık ✰✰✰✰ 

Yengeç 

Sevgili yengeçler bu ay içiniz kıpır kıpır olacak. Bakış açınız değişecek ve boş vermeye başlayacaksınız. Kendinize özen göstereceğiniz bir dönem sizleri bekliyor. Önümüzdeki 5 aylık süreç sizin için şanslı bir dönem olacak ve özel hayatınızla alakalı sürprizlerle karşılaşacaksınız. Sadece mide ve bağırsak problemlerine dikkat edin. 

İş ✰✰✰✰ 

Aşk ✰✰✰✰✰ 

Sağlık ✰✰✰ 

Aslan 

Aralık ayına kadar başarıları ve planlarını netleştirecekler. Yurtdışı bağlantıları gündem hayatınızda yer edecek. Yer ve hayat değişikliği sizleri bekliyor. Eğer mantığınızı kullanırsanız, bazı anlaşmaları garantileyeceksiniz. Ailevi konular biraz hassas olabilir. Özellikle mayıs ayında bu konuya dikkat edin. 

İş ✰✰✰✰✰ 

Aşk ✰✰✰✰ 

Sağlık ✰✰✰✰ 

Başak 

Özellikle iş konusunda geçmişten gelebilecek bazı sıkıntılara karşı sakin olmanız gerekiyor. Bu sakin ve sabırlı ruh halini ağustos ayına kadar koruyabilmeniz gerekiyor. Özel hayatta rutinlik devam edecek.  

İş ✰✰ 

Aşk ✰✰✰ 

Sağlık ✰✰ 

Terazi 

Teraziler, nisan ayının ikinci haftası itibariyle toparlanma sürecine girecekler. İlerleyen tarihlerde olumlu yönde kararlar alacağınız bir sürece de gireceksiniz. Riskli kararlar almamaya dikkat edin! 

İş ✰✰✰ 

Aşk ✰✰✰ 

Sağlık ✰✰✰ 

Akrep  

Bu ay rafa kaldırdığınız tüm konular yeniden gündeminizde olacak. Geçmişle yüzleşmek isteyecek ve hayatınızdaki belirsizlikleri sorgulayacaksınız. Enerjiniz bu süreçte biraz da olsa düşebilir. 

İş ✰✰✰✰ 

Aşk ✰✰ 

Sağlık ✰✰ 

Yay 

Seyahat anlamında yollarınız çok açık olacak. Plansız gerçekleşecek seyahatler size çok iyi gelecek. Yenilenme dönemine hazırlık var. 

İş ✰✰✰✰ 

Aşk ✰✰✰✰✰ 

Sağlık ✰✰✰ 

Oğlak 

İşlerle ve finansal konularla alakalı gerginlikler gündemde olacak. Üst üste gelecek sorunlarla boğulabilirsiniz. Ancak bu durum nisan ayının dördüncü haftasından sonra düzelecek. Sakin olmanız gereken bir ay. 

İş   ✰✰ 

Aşk ✰✰ 

Sağlık ✰✰✰ 

Kova 

Bu ay hayatınızda çok dalgalı bir durum olmayacak. Ama sağlık konuları, hastane durumları söz konusu olabilir.  Özellikle ekim ayından sonra atağa geçeceksiniz, şimdilik dinlenme dönemindesiniz diyebiliriz. 

İş  ✰✰✰ 

Aşk ✰✰✰ 

Sağlık ✰✰ 

Balık  

Haftaya biraz hareketli başlayacaksınız. 28 Nisan’a kadar bu hareketlilik devam edecek. Yoğun bir döneme gireceksiniz ve sorunları düşünme olanağınız olmayacak. Dostluk ve ilişkiler konusunda kırgınlıklar yaşayabilirsiniz. 

İş ✰✰✰✰ 

Aşk ✰✰✰✰✰ 

Sağlık ✰✰✰ 

İlgili Haberler