İSTANBUL'DAN HABERİNİZ OLSUN. OKUYUN, KEŞFEDİN İSTANBUL'U YAŞAYIN...

Hande Kazanova’yla ağustos ayı için burç yorumları

yazar Ahmet Ayvalıoğlu

Astrolog Hande Kazanova ağustos ayı için burç yorumlarını açıkladı.

Koç Burcu:

Koç ve yükselen Koçlar, çalışma koşullarınız ön planda olarak Ağustos ayına giriş yapıyorsunuz. Bu hafta başında gündelik hayatınızda daha fazla koşturacaksınız. Ağustos ayı size yarayacak. Aşka, keyfe, mutluluğa daha fazla yelken açacağınız ve hayatınızda da daha fazla kendinizi ve özelinizi düşünerek hareket etmek isteyeceğiniz aylardan bir tanesi. Diğer burçlara göre daha fazla yaşam canlılığını üzerinizde hissedebilirsiniz.

Boğa Burcu:

Boğa ve yükselen Boğalar, Ağustos ayı ailevi koşulların, aile düzeninizin, ev hayatınızın daha fazla gündeminizde olduğu bir ay olacak. Bu hafta başında aile hayatınızda huzuru, mutluluğu, sevgiyi, sıcaklığı, şefkati bulma potansiyeliniz çok yüksek. Önemli bir işinizi evinizden çok rahat bir şekilde halledebilir, ailenizdeki büyüklerle bir araya gelebilir ve hayatın size sunduğu seçenekleri ailenizle beraber gözden geçirebilirsiniz. Hayatınızda değişen ve dönüşen, sizin kontrolünüz dışında birçok şey var ama bu hafta ilk defa bütün bu kontrolsüzlüğe rağmen iyi ki ailemle beraberim ya da ailemdeki insanlar bana yardımcı oluyorlar ya da evimde, yuvamda kendimi çok daha huzurlu hissediyorum diyebilirsiniz.

İkizler Burcu

İkizler ve yükselen İkizler, Ağustos ayında yakın çevrenizle beraber yapılacak planlara yelken açacaksınız ve sizi bilen, güvendiğiniz, coşkunuzu ateşleyen insanlarla bir arada olmak isteyeceksiniz. Eğitime, öğrenmeye, konuşmaya, satışa, reklama, tanıtma dair kafanızdaki planları da hareketlendireceksiniz. Bu hafta ailevi konular daha fazla öne çıkmaya başlıyor. Yakın çevrenizdeki insanlardan gelen güzel haberler gelecek planlarınızı hızlandıracak, işten elde edilen gelirlerinizde güzel bir artış söz konusu olacak. Beklediğiniz bir haber varsa Ağustos başında bu haberin karşınıza geldiğini göreceksiniz ama Salı günü Mars ve Uranüs kavuşumu var ve bu sizin kadersel alanınızda oluşuyor. Sizin dışınızda gelişecek olaylara açık olmanız gereken bir dönem. Bazı konularda hiçbir şeye dahil olmadığınızı fark edebilirsiniz. Hayatınızda beklediğiniz istikrarı sağlamak çok da kolay olmayabilir. Bu konular hem elinizi kolunuzu bağlayan bir seyahatle, bir gelecek planı ile ya da hukuki bir meselenin aklınıza takılmasıyla bağlantılı olabilir. Anne tarafında oluşacak konu ve olaylar hızlı, ani ve sürpriz konuları da hayatınıza taşıyabilir. Buradaki ana mesele şartlar sizin elinizde değil, o yüzden mümkün olduğunca olayları akışına bırakmaya özen gösterin.

Yengeç Burcu:

Yengeç ve yükselen Yengeçler Ağustos ayında cebinize giren para ile fazlasıyla ilgili olacaksınız. Ağustos’ta Temmuz ayında başlattığınız işlerin karşılığını görmek, sonuçlarını almak ve bu sonuçların da sizi maddi yönden desteklemesini isteyeceksiniz. Eliniz cömert olabilir, aşka, keyfe, eğlenceye daha fazla para harcayabilirsiniz. Parayla ilgili konularda neler yapacağınızı iyi biliyor olabilirsiniz iyi organize olabilirsiniz. Ağustos ayı bu anlamda size neler yapabileceğinizi çok net bir şekilde gösterecek. 1 Ağustos’ta kariyerinizde beklediğiniz bir haber varsa bununla ilgili sizin kendinizi güvende hissedeceğiniz ve adeta sizi de geliştiren ve paranızı da artıran bir konu söz konusu olabilir.

Aslan Burcu:

Aslan ve yükselen Aslanlar, Ağustos ayı sizin ayınız. Ağustos’un ilk 15 günlük dilimi içerisinde kafanızdaki plan ve programları hareketlendirmek üzere harekete geçebilirsiniz, çünkü Yeniay artık büyümeye doğru gidiyor 12 Ağustos’a kadar vaktiniz var. Kendinizi değiştirmek, hayatınıza dair önemli kararlar almak anlamında destekleniyorsunuz. Hafta başında uzaklardan çok güzel haberler alabilirsiniz ve kendinizi geliştirdiğiniz bir dönemdesiniz. Okumaktan, değişik ortamlarda yer almaktan, yeni insanlar keşfetmekten, hayata olumlu gözlerle bakmaktan büyük mutluluk duyduğunuz bu dönem seyahat ve eğitimle ilgili konularda aynı zamanda ticari faaliyetlerde istediğiniz güzel şanslı etkileri hemen Ağustos başında üzerinize çekebilirsiniz.

Başak Burcu:

Başak ve yükselen Başaklar bu hafta sizin şartlarınız ve koşullarınız ön planda olacak ama Ağustos ayı sizin için dinlenme, kendinize vakit ayırma aylarından biri. Bu dönem spiritüel her şeyle daha fazla ilgili olabilirsiniz. Aslında bu dönemi bir yılı gözden geçirme süreci olarak görmek gerekiyor. Ağustos başında beklenmedik yerlerden göreceğiniz desteklerle parasal kazançlarınızı arttırabilirsiniz ya da para ile ilgili bir konuda hızlı, ani bir haber 1 Ağustos günü karşınıza gelebilir.

Terazi Burcu:

Terazi ve yükselen Teraziler, haftaya biraz isteksiz enerjilerle giriş yapıyorsunuz ama Ağustos ayı çok gezeceğiniz, arkadaşlarınızla daha fazla vakit geçireceğiniz ve önemli işlerde güzel sonuçlar elde edeceğiniz de bir ay olarak karşınıza gelecek. Ağustos’un başında ortaklıklar, iş birlikleri ve beraber çalıştığınız insanlarla girişilecek güzel projeler ve bu projede bir konunun istediğiniz gibi sonuçlanması, şansın ve fırsatların çevrenizden gelmesi gibi durumlara açık olabilirsiniz. Diğer taraftan sevdiğiniz insanın hayatında da oldukça keyif verici konu ve olaylar devrede olacak.

Akrep Burcu:

Akrep yükselen Akrepler, sosyal çevreniz bu hafta fazlasıyla hareketli görünüyor ama Ağustos ayı en çok kendinizi kariyerinizde, işinizde, gücünüzde, mesleğinizde göstereceğiniz bir ay. Tatilde bile olsanız topluluklar içerisinde olmak, kalabalıklara karışmak, toplumun konu ve olayları ile ilgilenmek ya da evliyseniz eşinizin ailesiyle bir arada olmak önemli olabilir ve bu alanlarda cömert yapınızı sergilemek isteyebilirsiniz. Ağustos başında çok keyifli etkiler altında olacaksınız, Jüpiter’den güzel etkileşimleriniz var. İş hayatınızdaki hızlı, ani, beklenmedik bazı gelişmelerin, tekliflerin, şansların kariyerinize ve mesleğinize olumlu bir şekilde yansıdığını görebilirsiniz. Sağlığınıza gereken özeni göstereceksiniz ve bunun sonucunda da istediğiniz işleri kendinize çekebilecek ya da sağlıklı bir şekilde bu işlerin üstesinden gelebileceksiniz.

Yay Burcu:

Yay ve yükselen Yaylar, Ağustos ayı seyahatlere daha fazla gideceğiniz, eğitimle ilgili konulara özen göstereceğiz, medya iletişim alanlarınızı aktif tutacağımız, sosyal medyayı da iyi kullanacağınız bir ay olacak. Gelecek hedeflerinizi de hızlandıracağınız bir dönem yine hazırlık yapıyorsunuz çünkü bu ay meslekte çok hızlı ilerlemeler kaydedecek, Eylül’ün ortasına kadar kariyerinizde güzel sonuçlar elde edeceksiniz. Ağustos başında hem aşkta hem de size keyif veren sanatsal işlerinizde aradığınız şansı yakalamanız mümkün. 1 Ağustos itibariyle güzel fırsatlı bir iş devreye girebilir ya da sevdiğiniz insanla yapacağınız güzel bir plan sizi gerçekten mutlu edebilir. Hayatınızda bir insan varsa o insanın sizi ne kadar sevdiğini, ne kadar geliştirdiğini, sizin de onu aslında ne kadar sevdiğinizi ne kadar geliştirdiğinizi düşünebilirsiniz.

Oğlak Burcu:

Oğlak ve yükselen Oğlaklar, Ağustos ayı parasal konuların ön planda olduğu bir ay olacak. Bu konularda fazlasıyla cömert olabilirsiniz, harcamalarınız artabilir ama sonrasında konu ve olaylar daha çok kafanızdaki planları hareketlendirmek olacak. 1 Ağustos’ta para ile ilgili bir konuda sıkıştıysanız bunları halletmenin yolunu bulacaksınız. Ev ve aile hayatınızda yapılan işler, buraya yaptığınız harcamaların sonuçlarını çok net bir şekilde görecek ve kendinizi mutlu, iyimser, coşkulu hissedeceksiniz. Bir emlakla, bir arazi ile alakalı bir haber size rahat nefes aldıracak ve kendinizi oldukça iyimser göreceksiniz.

Kova Burcu

Kova ve yükselen Kovalar, Ağustos ayı ikili ilişkilerinize ve özel hayatınıza daha fazla vakit ayırdığınız, karşı tarafı daha da önemsediğiniz ve hayatınızı iletişim halinde olduğunuz ya da sevdiğiniz insana göre şekillendirdiğiniz bir ay olacak. Hayatınızda bir insan yoksa muhakkak bir insanın hayatınızda olması gerekliliğini savunacak ve yeni bir insanla tanışmanın mutluluğuna varacaksınız. İkili ilişkiler, iş birlikleri, ortaklı işlerde cömertçe yapınızı sergileyeceksiniz. Popülerliğiniz çok yüksek olabilir aynı zamanda danışmanlık gibi işlerinizde çok ama çok tercih edilebilirsiniz ya da siz danışmanlık almak istiyorsanız bu dönem danışmanlıklardan fayda sağlayabilirsiniz. Taşınma ile ilgili konu ve olaylar da hayatınızın gündemine daha fazla yerleşebilir. 1 Ağustos’ta yakın çevrenizle beraber gireceğiz bir iş birliği sizi çok mutlu edecek. Tam da bu dönem daha hızlı olayları karşınıza getirecek. Yeni bir insanla tanışma bu insanla aşka yelken açma gibi etkileriniz de devrede olabilir ama aynı zamanda sosyal medyayı kullanıyorsanız satışa, reklama, tanıtıma ya da bir konunun lansmanına dair birtakım işleriniz varsa bu işlerde de kendinizi göstereceğiniz bir Ağustos başı yaşayacaksınız.

Balık Burcu:

Balık ve yükselen Balıklar, Ağustos ayı çalışma koşullarınızı gözden geçirdiğiniz, iş hayatınızda gösterişli, cömert tarafınızı ortaya koyduğunuz, egolarınızın biraz daha gündelik hayatımızın ritminde ve çalışma koşullarınızda ortaya çıktığı bir ay olabilir. Aynı zamanda sağlıkla ilgili konu ve olaylara gereken özeni de göstermeniz, hem işlerinizi hem sağlıkla ilgili konularınızı mesafe kontrollerinizi kontrol altına almanız ya da organize etmeniz gerekecek. Ağustos başında işle ilgili bir mevzu size güzel kazanç kapıları arayabilir, elinize güzel bir para geçebilir, kendinizi şanslı, mutlu, iyimser göreceksiniz 1 Ağustos civarında karşınıza gelecek fırsatların hayatınızı aydınlatması söz konusu olacak.

İlgili Haberler