İSTANBUL'DAN HABERİNİZ OLSUN. OKUYUN, KEŞFEDİN İSTANBUL'U YAŞAYIN...

İsfanbul’da eğlence hız kesmeden devam ediyor

yazar Pınar Baltacı

Türkiye’nin ilk tema parkını bünyesinde bulunduran, İstanbul’un gözde alışveriş, eğlence ve yaşam kompleksi İsfanbul Tema Park, yeni sezon için kapılarını misafirlerine açıyor.

Türkiye’nin ve Avrupa’nın gözde eğlence merkezi İsfanbul Tema Park, eğlence tutkunlarına unutulmaz bir deneyim yaşatmak üzere sürpriz yeniliklerle yeni sezona merhaba diyor. Birbirinden özel eğlence üniteleriyle donatılmış 120 bin metrekarelik alana kurulu ve 18 bin kişilik kapasiteye sahip İsfanbul Tema Park’ta, 7’den 70’e tüm ziyaretçiler sınırsız eğlencenin keyfini yaşıyor.

TEMA PARK’TAN UNUTULMAYACAK BİR DENEYİM

3 saniyede 110 km hıza ulaşan dünyanın en iyi dördüncü roller coaster’ı “Nefeskesen”, 50 metreden adrenalin dolu bir iniş yaşatan “Adalet Kulesi”, efsanevi King Kong ve 20 milyon dolarlık yatırımla 4 bin metrekarelik bir alana kurulan, İstanbul’u fethini insansı robotlarla anlatan “Fatih’in Rüyası”, İsfanbul Tema Park’ın en sevilen üniteleri arasında yer alırken, dünyanın bir numaralı oyun serisi Angry Birds’ün ve dünyaca ünlü Buz Devri filminin sevilen kahramanlarının 4D sinema ve simülasyon üniteleri misafirleri eğlenceli bir yolculuğa çıkıyor. En küçük ziyaretçilere özel tasarlanan Minik Kaşifler ve Oyun Dünyası bölümlerinin de yer aldığı Tema Park, yeni sezonda ailece eğlence tutkunlarına unutamayacakları bir deneyim yaşatıyor.

ISFANBUL.COM’U ZİYARET EDİN…

Sınırsız eğlence olanakları, sıra dışı konsept mimarisiyle ziyaretçilerine renkli bir dünyanın kapılarını aralayan İsfanbul, eğlence ve adrenalini bir arada yaşamak isteyenlerin vazgeçilmez adresi olmaya devam ediyor. İsfanbul Tema Park ziyaretçilerine farklı seçeneklerde eğlence imkanı tanırken, misafirler tek biletle tüm ünitelerden gün boyu sınırsızca faydalanabiliyor. Dileyenler ise tema parkın yıllık kartı Yes Club’a üye olarak yıl boyu Tema Park’ta sınırsızca eğlenebiliyor, tüm konser ve gösterileriden ücretsiz olarak yararlanabiliyor. İsfanbul Tema Park’ın kampanyalarına ve eğlence avantajlarına isfanbul.com web sitesinden ulaşabilirsiniz.

İlgili Haberler