İSTANBUL'DAN HABERİNİZ OLSUN. OKUYUN, KEŞFEDİN İSTANBUL'U YAŞAYIN...

İstanbul City Card’a Boğaz turu ve müze girişi hizmeti eklendi

yazar Kadir Toprakkaya

İstanbul’u turizmin başkenti yapma vizyonuyla hayata geçen İstanbul City Card’ a Şehir Hatları ile Boğaz turu ve Kültür AŞ’ye bağlı müzelere giriş hizmeti eklendi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki BELBİM, İstanbul’u turizmin başkenti yapma vizyonuyla hayata geçen İstanbul City Card’a yenilikler ekledi. İstanbul’un kıymetli yapılarını ve ünlü değerlerini gezmek isteyen turistler için yönlendirici bir rota, rehber kitiyle ve İstanbul’u temsil eden ikonik tasarımlarıyla turistlerin kullanımına sunulan karta, şimdi de Şehir Hatları ile Boğaz turu ve Kültür AŞ’ye bağlı müzelere giriş hizmeti eklendi.

BOĞAZ TURU VE MÜZE GİRİŞLERİ

İstanbul City Card, İstanbul’un eşsiz doğasını gösteren Şehir Hatları ile Boğaz turu ve Kültür AŞ’ye bağlı Yerebatan Sarnıcı, Şerefiye Sarnıcı, Miniatürk, Panorama 1453 müzelerine giriş imkanlarıyla İstanbul’a gelen turistlerin ziyaretlerine değer katmaya devam ediyor. Şehirden ayrılan turistler için bir anı kartı olarak birbirinden farklı 6 şekilde tasarlanan kart, bünyesinde iki temel hizmet veriyor: 1-3-5-7-15 günlük sınırsız ulaşım hakkı, Şehir Hatları ile Boğaz turu ve müze girişi. Kart, kullanıcılarına tercih edilen gün sayısına göre İstanbul içi toplu ulaşımı oluşturan otobüs, metro, metrobüs, Marmaray, Şehir Hatları’nda sınırsız geçiş hakkı sağlıyor.

NEREDEN TEMİN EDİLİR?

Turistlerin en hızlı şekilde ulaşabileceği merkezi noktalardaki İstanbul City Card tasarımlı biletmatiklerden (havalimanları, Adalar, Beyoğlu, Fatih, Kadıköy, Üsküdar vb.) ve yetkili satış noktalarından temin edilebilir. Güncel ücretlere www.istanbulkart.istanbul web sitesinin ücret ve limitler bölümünden ulaşılabilir.

İstanbul City Card

İlgili Haberler