İSTANBUL'DAN HABERİNİZ OLSUN. OKUYUN, KEŞFEDİN İSTANBUL'U YAŞAYIN...

Kalamış’a Jigger Roof Bar Esintisi

yazar Kadir Toprakkaya

Jigger Roof Bar gün doğumu ile birlikte içinizi ısıtan Kalamış Marina manzarası eşliğinde keyifli saatler geçirmeyi vaat ediyor.

Wyndham Grand Kalamış’ın teras katında bulunan Jigger Roof Bar; manzarası ile manzarası kadar özgün kokteylleri eşliğinde Anadolu Yakası’nın en renkli gecelerini yaşatmak için kapılarını açıyor. Jigger Roof Bar’da keyifli Happy Hour partileri ile günün stresini atarken, Executive Şef Rafet İnce’nin mutfağından çıkan leziz yemeklerin tadına varabilirsiniz.

Jigger Roof Bar

JİGGER KAHVALTISINI DENEDİNİZ Mİ?

Jigger Roof’un kahvaltı menüsü coğrafi işaretli yöresel ürünlerden oluşuyor. Marmaris turunç reçeli, Bitlis balı, Hatay hal hal zeytini, Konyalı küfküflü peyniri, Ordu fındık ezmesi kahvaltıda tadabileceğiniz özel lezzetler arasında yer alıyor.

GÜNÜ HER SAATİ FARKLI KEYİF…

Akdeniz konseptinin hakim olduğu Jigger Roof Bar’ın ana yemek menüsü, İtalyan ve İspanyol mutfağından oluşuyor. Ödüllü Şef Rafet İnce tarafından hazırlanan menünün spesiyalitelerinin arasında; yaprak dana vitelo, Manhattan Burger, metre füme dana sosis, erik pestilli dana kaburga bulunuyor.

Jigger Roof Bar

İlgili Haberler