İSTANBUL'DAN HABERİNİZ OLSUN. OKUYUN, KEŞFEDİN İSTANBUL'U YAŞAYIN...

Palladium Coffee Days başlıyor

yazar Reha Kadak

JLL Türkiye tarafından yönetilen şehrin değişmeyen modası Palladium Ataşehir, 22-25 Şubat tarihleri arasında “Kahve Günleri” düzenliyor.

18 markanın yer aldığı etkinlikte, birbirinden leziz kahve çeşitlerinin keşfedildiği ücretsiz kahve tadımlarından, kahve ve kahve yanında iyi giden lezzetlerin yapımının öğretildiği eğlenceli atölye çalışmalarına kadar, kahveye dair her şey Palladium’da!

Şehrin değişmeyen modası Palladium Ataşehir, 22-25 Şubat’ta “Kahve Günleri” düzenliyor. Kahvenin cezbedici kokusu ve muhteşem tadının keyfi, Palladium Coffee Days’de çıkarılıyor. Ücretsiz kahve tadımlarıyla, keşfin lezzetine varıldığı kahve dünyasında çıkılan bu yolculukta, eğlenceli atölye çalışmalarıyla, evde kahve ve kahvenin yanında iyi giden lezzetlerin yapımının incelikleri, uygulamalı olarak anlatılıyor.

Etkinlikte, Espresso Perfetto, Coffee Manifesto, Drip, Just Coffee, Caffe Yom, Montag Coffee, Molecule Coffee, Pappa Cafe, Jimmy’s Coffee Corner, Coffeemania, BaDe Chocolatier, Nescafe Dolce Gusto, Nescafe Gold, Arzum Okka, Ali Muhiddin Hacı Bekir, R&C Tasarım, Tchibo ve Pınar Süt katılımcı marka olarak yer alıyor.

AVM’nin küre alanından ana koridora kadar yayılan organizasyon için kurulan stantlarda, lezzetli tatların tadımları ve satışlar gerçekleşecek. Eğlenceli ve öğretici atölye çalışmaları ve kahveye dair her şeyin yer aldığı etkinlik, 4 gün boyunca devam edecek.

Atölyeler
24 Şubat Cumartesi

13:30 – Hario v60 ile Kahve Demleme Atölyesi – Barista Dilek Kaya

15:00 – Kahve Yanı Lezzetleri-Sağlıklı Atıştırmalıklar Atölyesi – Sağlıklı Yaşam ve Beslenme Uzmanı Pelin Gümüş & Tuba Başar

16:30 –‘Cold Brew’-Soğuk Demleme Atölyesi – Barista Haluk Tunca

25 Şubat Pazar

13:30 –Mokapot ile Kahve Demleme Atölyesi – Barista Dilek Kaya

15:00 – Kahve Yanı Lezzetleri-Sağlıklı Atıştırmalıklar Atölyesi – Sağlıklı Yaşam ve Beslenme Uzmanı Pelin Gümüş & Tuba Başar

16:30 –Evde Profesyonel Kahve Demleme Atölyesi – Barista Emin Yılmaz

Palladium Alışveriş Merkezi Hakkında:

Tahincioğlu Gayrimenkul ve Gençoğlu İnşaat tarafından 230 milyon dolarlık bir yatırımla hayata geçirilen, JLL Türkiye tarafından yönetilen ve İstanbul Anadolu yakasının elit yerleşim bölgelerinden Ataşehir’de yer alan Palladium AVM’de 192 mağaza yer alıyor. 34.000 m²’lik bir alanda kurulan ve 40.000 m² kiralanabilir alana sahip Palladium’da; mağazalar, kafe & restoranlar, sinema salonları, çocuk eğlence parkları ve hipermarket’in yanında 2.500 araçlık ücretsiz kapalı otopark, vale, revir, vestiyer, ücretsiz müşteri servisi, çocuk tuvaleti gibi ziyaretçilerinin her türlü ihtiyacına cevap verebilecek hizmetler yer almaktadır.

İlgili Haberler