İSTANBUL'DAN HABERİNİZ OLSUN. OKUYUN, KEŞFEDİN İSTANBUL'U YAŞAYIN...

Plum Patisserie ile özgün ve yaratıcı lezzetler

yazar Damla Yaylak

Plum Patisserie 2 yakın arkadaşın girişimci ruhlarını birleştirerek hayallerine adım atmasıyla 2020 yılında İstanbul’da kuruldu.
Kadın girişimci enerjisiyle yola çıkan butik pastane yapısı kısa sürede fazlasıyla sevildi bir çok eve misafir oldu. Markanın kurucularından biri ve asıl mesleği pastacı olan Neslihan Beyazkılıç, Işık Üniversitesi Görsel İletişim Tasarım mezunudur. Güzel Sanatlar fakültesi ile başlayan serüveninde üniversitedeyken çikolata atölyesinde işe başlaması farklı bir yön katmıştır. Pastacılığa ve tasarıma olan ilgisini birleştirmek ve profesyonelleştirmek isteyen Beyazkılıç, Mutfak Sanatları Akademisi’nde Pastacılık bölümüne başlamış ve başarıyla mezun olmuştur. Markanın diğer kurucusu ve dijital medya uzmanı olan Ayça Onursal Oral, Altınbaş Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Görsel iletişim bölümünden mezundur. Mezuniyetinden hemen sonra Bilgi Üniversitesi’nde İnteraktif Pazarlama üzerine yüksek lisansını tamamlayan Oral, çok küçük yaştan itibaren medya ve iletişim sektörüne gönül vermiştir.

AYÇA VE NESLİHAN’IN SİZE BİR MESAJI VAR!

”Hayallerimizi ve yeteneklerimizi birleştirerek çıktığımız bu yolda lezzet ve tasarımlarımızla müşterilerimize en iyi hizmeti vermek için çalışıyoruz! Her yeni proje ve her yeni hayalimiz için çok mutlu ve heyecanlıyız. Umarız siz de bizim hikayemizin bir parçası olursunuz! ”

İlgili Haberler