İSTANBUL'DAN HABERİNİZ OLSUN. OKUYUN, KEŞFEDİN İSTANBUL'U YAŞAYIN...

TFF yönetimi tam kadro Antalya yolcusu

yazar Kadir Toprakkaya

9-12 Ocak tarihlerinde Antalya’da yapılacak olan WinterLeague Convention hosted by Antalyaspor’a doğrudan destek veren Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), tam kadro olarak etkinlikte yer alacak. Geçtiğimiz yıl ilki gerçekleştirilen ve tüm dünyada ses getiren organizasyonun bu yıl gerçekleşecek olan ikinci randevusuna T.C Gençlik ve Spor Bakanlığı, T.C Ticaret Bakanlığı başta olmak üzere yerel yönetimler ve STK’lardan önemli destek var.

WinterLeague

BAŞKAN BÜYÜKEKŞİ İMZASIYLA SERVİS EDİLDİ

TFF yönetimi, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılını idrak ettiğimiz 2023’ün ilk ve en önemli organizasyonu olan WinterLeague Convention hosted by Antalyaspor’un ana paydaşı olduğunu daha önce de açıklamıştı. Türk futbolu ve turizme büyük katkı sağlayacağının altı çizilen etkinliğe, kulüp başkan ve yöneticilerinin de katılımından mutluluk duyulacağı, Başkan Mehmet Büyükekşi imzasıyla kulüplere resmi yazıyla servis edilmişti. TFF, son olarak sosyal medya hesaplarından bu durumu kamuoyuna da duyurdu. TFF tweeter hesabından atılan tweette; “TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ve Yönetim Kurulu, TFF’nin 100. yıl etkinlikleri kapsamında ana paydaşı olarak yer aldığı WinterLeague Convention hosted by Antalyaspor etkinliğine katılacak” denildi.

İLGİ VE ETKİ BEKLENENİN ÇOK ÜZERİNDE

Devlet kurumları ve STK’ların verdiği büyük destekle ilgili organizasyonun beyin takımı da kısa bir açıklama yaptı. WinterLeague fikrinin babası ve kurucu başkanı Behiç Kaya; “Global dünya için her açıdan paha biçilemez bir değer olan WinterLeague Convention hosted by Antalyaspor’a gösterilen ilgi tabi ki mutluluk verici. Sporun içinde yer alan tüm ögelerin birlikte harman olacağı ve geleceğe ışık tutacak bu organizasyonun yansımaları umulanın çok çok üzerinde olacak” ifadelerini kullandı. WinterLeague’in Operasyon Direktörü Ayhan Gökdemir de katılımcı profilinin kalitesinin de bu organizasyonun ne denli etkili olduğunun kanıtı olduğu belirterek, yapılan akreditasyonların beklenenin yaklaşık yüzde elli yukarısında olduğuna vurgu yaptı.

İlgili Haberler