İSTANBUL'DAN HABERİNİZ OLSUN. OKUYUN, KEŞFEDİN İSTANBUL'U YAŞAYIN...

‘Yeni Evim’ kampanyalı dairelerde ve teslimde sona gelindi

yazar Ahmet Ayvalıoğlu

Teknik Yapı’nın Bahçeşehir’de yükselen Residence Inn Deluxia projesindeki dairelerin teslimi için geriye sayım başladı. Daire teslimlerinin Haziran sonunda başlayacağı bilgisini paylaşan Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, ‘Yeni Evim Kampanyası’ kapsamındaki projedeki son 30 dairenin de teslime özel avantajlarla satılacağını söyledi.

Projede yatırım ve yaşam amaçlı satın alımlara olanak sağlayan 1+0’dan 3+1’e kadar dairelerin yer aldığını belirten Umut Durbakayım, home ofis kullanımına uygun dairelerin müşteri cazibesini daha da arttırdığını kaydetti. Satış koşullarındaki kampanya avantajları ile fiyatlarda yapılan iyileştirmenin, müşteri talebinde çekicilik yarattığını belirten Umut Durbakayım, projenin otel konseptinde gerçekleştirilmesinin ise yatırımcı talebinin daha çok odaklanmasına neden olduğunu ifade etti.

‘Keşke, dememek için harekete geçin’

“Yılsonuna kadar devam eden Yeni Evim kapsamındaki aylık yüzde 0,69 oranındaki faiz avantajının bulunmaz bir fırsat olduğunu çok iyi bilenler, tüm şartlarını zorlayarak ilk evlerini almaya çalışıyor. Diğer taraftan dairelerin bir iki ay içinde teslim edilecek olmasının, ekstra kira maliyetini ortadan kaldırdığı için projedeki son dairelere yoğun ilgi olmasındaki bir başka önemli etken olduğunu söyleyebiliriz. Nitekim oturum amaçlı kredi başvuranlar 1+1 ve 2+1 tipi daireleri tercih ederken, yatırım amaçlı almak isteyenler 3+1 tipi dairelerle ilgileniyor” bilgisini veren Umut Durbakayım, içinde bulunduğumuz ekonomik konjonktür, tasarruf sahiplerini güvenceli yatırım aracı arayışına yöneltti. Kamu aracığıyla ilk kez konut sahibi olacaklar için düzenlenen bu avantajlı kampanyanın, ‘en güvenli liman, konuttur’ düşüncesini bir adım öne taşıdı” şeklinde konuşan Umut Durbakayım’ın konut almak isteyenlere en önemli tavsiyesi; -Keşke, dememek için hemen harekete geçin- oldu.

Gölet manzaralı proje

Teras katında açık yüzme havuzu ve göl manzaralı güneşlenme terası bulunan Residence Inn Deluxia projesi, İstanbul Havalimanı’na yakınlığı ve Bahçeşehir gölet manzarasına sahip. Toplam 164 rezidans daireyi kapsayan projede, fitness salonu ve çocuk bahçesi gibi sosyal alanlar ile kapalı otopark yer alıyor.

İlgili Haberler