İSTANBUL'DAN HABERİNİZ OLSUN. OKUYUN, KEŞFEDİN İSTANBUL'U YAŞAYIN...

Yeniden Refah Partisi’nden, Gazze Saldırılarını Protesto Mitingi

yazar Elif Türkoğlu

Yeniden Refah Partisi, İsrail’in Gazze’ye saldırılarını protesto etmek için 14 Ekim Cumartesi günü Konya Hükümet Meydanı’nda miting düzenliyor.  Parti mitinge, Türk ve Filistin bayraklarıyla katılım çağrısı yaptı.

Yeniden Refah Partisi Kadıköy İlçe Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, “14 Ekim 2023 Cumartesi günü saat 14:00’te Konya Hükümet Meydanı’nda Özgür Filistin Mitingi’ni gerçekleştiriyoruz, Mitinge katılmak isteyen herkesi Türk Bayrakları ve Özgür Filistin Bayrakları ile birlikte gelmeye davet ediyoruz,” denildi.

Yaşam hakkını savunmaya davet ediyoruz

Filistin meselesinin kendileri için Kudüs ve Mescid-i Aksa meselesi ile aynı olduğunu ifade eden  Yeniden Refah Partisi Kadıköy İlçe Başkan M. Baykul Berberoğlu, “Filistinli mazlumlara destek olmak için meydanlarda olacağız. Özgür Filistin’in sesini bütün dünyaya duyuracağız” dedi. 

Yeniden Refah Partisi Kadıköy İlçe Başkanı M. Baykul Berberoğlu, “Özgür Filistin Mitingimiz ile Türkiye’nin kalbi Filistin’deki kardeşlerimiz için Konya’da atacaktır. Bizler de Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan ile birlikte Konya’da Hükümet Meydanı’nda olacağız. Yeniden Refah Partisi Kadıköy İlçe Başkanlığı olarak Özgür Filistin Mitingimize davetimizi, hiçbir ayrım ve siyasi parti farkı gözetmeksizin tüm kamuoyuna saygılarımızla arz ederiz,” açıklamalarında bulundu.

İlgili Haberler