İSTANBUL'DAN HABERİNİZ OLSUN. OKUYUN, KEŞFEDİN İSTANBUL'U YAŞAYIN...

İstanbul, estetik cerrahinin “star” doktorlarını ağırlayacak

yazar Kadir Toprakkaya

Estetik International ev sahipliğinde bu yıl beşincisi düzenlenecek olan Uluslararası 5. Aestheticstanbul Sempozyumu, 13-15 Ekim tarihlerinde Fairmont Quasar Istanbul’da gerçekleşecek. Çevrimiçi katılmak için kayıt yaptıranlar, sempozyum kapsamındaki canlı ameliyat, interaktif video sunumları ve panel tartışmalarına eş zamanlı olarak erişebilecek.  

Sempozyum, 13 Ekim sabahı başlayacak ve 15 Ekim akşamına kadar devam edecek. Üç gün boyunca 18 yabancı ve 6 yerli konuşmacının katılımı ile estetik plastik cerrahinin bütün konularına yer verileceği sempozyumda; 15 adet canlı cerrahi, 30 adet bilimsel oturum ile katılımcıların tecrübelerine yeni bilgiler kazandırılması amaçlanıyor.

CERRAHLAR, OĞUZHAN UĞUR’UN MODERATÖRLÜĞÜNDE YAPAY ZEKÂYI KONUŞACAK

Sempozyum kapsamında 14 Ekim tarihinde BaBaLa TV Kurucusu Oğuzhan Uğur’un moderatörlüğünde; Prof. Dr. Foad Nahai, Dr. Constantin Stan, Uzman Dr. Serdar Eren, Doç. Dr. Per Heden, Psikiyatr Dr. Rahşan Düren, Yazar Eylem Tok ve Op. Dr. Bülent Cihantimur’un katılımıyla “Yıl 2035: Yapay Zekâ Destekli Estetik Cerrahi” başlıklı bir panel düzenlenecek. Panelde, yapay zekânın plastik ve estetik cerrahideki yeri tartışılacak.

“EN İYİ ÖĞRETİM ÜYELERİNDEN BİR ŞEYLER ÖĞRENMEK İÇİN HARİKA BİR FIRSAT”

Uluslararası 5. Aestheticstanbul Sempozyumu Onursal Başkanı Prof. Dr. Foad Nahai; “Estetik cerrahinin dünya çapındaki yıldızlarının canlı cerrahi prosedürleriyle dolu üç güne ev sahipliği yapacak böylesi bir sempozyum için İstanbul’da bir araya gelmesinden mutluluk duyuyorum” dedi. Böylesi eğitici bir sempozyumda konuşmacı olmaktan gurur duyduğunu belirten Uluslararası 5. Aestheticstanbul Sempozyumu Yardımcı Direktörü Dr. Constantin Stan ise; “Dünyanın dört bir yanından cerrah arkadaşlarımla tanışmak ve dünya çapındaki en iyi öğretim üyelerinden bir şeyler öğrenmek için harika bir fırsat” değerlendirmesinde bulundu.

“Estetik dünyasının gözü, üç gün boyunca bizde olacak”

Uluslararası 5. Aestheticstanbul Sempozyumu Ülke Direktörü Op. Dr. Bülent Cihantimur da şunları dile getirdi: “Bu sempozyum, estetik cerrahini geleceğini ilerletme yolunda önemli bir adım atmak üzere estetik dünyasındaki profesyonelleri bir araya getiriyor. Önceki yıllarda olduğu gibi ileri düzeyde dersler olacak, deneyimler paylaşılacak ve cerrahi oturumlar sayesinde küresel düşünme biçimlerine benzersiz bir bakış açısı kazanılacak. Estetik dünyasının gözü, üç gün boyunca bizde olacak.”

dünya çapındaki ağıyla benzersiz bir organizasyon

İlk kez 2018 yılında 100’ü aşkın plastik cerrahın İstanbul’da en güncel ve başarılı cerrahi tekniklerini sempozyum katılımcılarına sunmasıyla başlayan Uluslararası 5. Aestheticstanbul Sempozyumu; kaliteli içerik, inovasyon ve estetik cerrahi eğitimi açısından sınırları aşan canlı ameliyatları ve bilimsel sunumları paylaşarak plastik cerrahinin geleceğine katkıda bulunmayı amaçlıyor. Sempozyum, üç gün sürecek canlı ameliyatlar, eş zamanlı soru-cevap oturumları ve dünya çapındaki ağıyla benzersiz bir organizasyon olarak tüm dünyada büyümeye devam ediyor.

Aestheticstanbul Sempozyumu
estetik cerrahinin “star” doktorlarını

İlgili Haberler