İSTANBUL'DAN HABERİNİZ OLSUN. OKUYUN, KEŞFEDİN İSTANBUL'U YAŞAYIN...

Yerel gazeteciler Cine1’de deprem ve seçimi konuşuyor

yazar Kadir Toprakkaya

Cine1 ekranlarında gazeteci Mesut Solak’ın hazırlayıp sunduğu “Farklı Açı” programında, bu hafta gazeteciler gündemi değerlendiriyor. BRT Yayın Grubu’ndan Alâettin Bahçekapılı, Kadıköy Life Dergisi’nden Kadir Toprakkaya, Boğaziçi Haber’den Hayati Karaca, T4 Haber’den Güven Gök ve Karahisar Medya’dan Yasemin Özkan Kaplan’ın katılacağı “Farklı Açı”, bu hafta önce sıcak gündem depremi, ardından seçimi ele alacaklar. Ayrıca, DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Elif Esen ve Nurhat Belediye Başkanı İlhami Bozan da programa telefon ile bağlanacaklar.

DEPREM VE SEÇİM…

Programda halen Türkiye’nin tartışmasız iki gündemi olduğundan yola çıkılarak, cevap bekleyen sorulara çözüm yolları aranacak. İşte cevap bekleyen o sorulardan bazıları: Türkiye depremi nasıl atlatacak? Yardımlar yeterli şekilde doğru yere ulaşıyor mu? Deprem bölgesinin kalkınması için neler yapılmalı? Deprem seçim sonuçlarını nasıl etkileyecek? İstanbul depreme hazır mı? Cumhurbaşkanı adaylıklarında son durumlar nedir? İttifaklar nereye kadar genişleyecek?

Gündemdeki konulara deneyimli gazetecilerle farklı açılardan yorum getiren “Mesut Solak ile Farklı Açı”, 15 Mart Çarşamba saat 20.00’de Cine1’de!

İlgili Haberler