İSTANBUL'DAN HABERİNİZ OLSUN. OKUYUN, KEŞFEDİN İSTANBUL'U YAŞAYIN...

Bakırköy Belediyesi çocukların hayallerini gerçekleştirdi

yazar Reha Kadak

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu’nun da katıldığı etkinlikle, çocuklara hayalini kurdukları dilekleri verildi. Bakırköy Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nün organizasyonuyla Capacity AVM’ye konan Dilek Ağacı’na yeni yıl öncesi dileklerini asan Bakırköylü dar gelirli ailelerin çocukları, dileklerine kavuştu.

Etkinlikte bir konuşma yapan Belediye Başkanı Kerimoğlu, yeni yıl öncesi yüzlerce çocuğun dileklerini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek; “Çocuklarımızın yeni yıl öncesi gerçekleşmesini istedikleri dilekleri arasında bisiklet, bilgisayar, oyuncak ev, uzaktan kumandalı akülü araba, mont, bot, spor ayakkabısı, eşofman takımı, top, paten, nevresim takımı, battaniye ve çeşitli oyuncaklar bulunuyordu. Çocuklarımızın bu dileklerini Dilek Ağacı ile yeni yıl öncesi başta Türk Anneler Derneği ve Türkiye Yardım Sevenler Derneği yöneticileri, Capacity AVM ile alicenap, cömert ve hayırsever Bakırköylülerin katkılarıyla gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Müdürlüğümüz personeli ve muhtarlıklar tarafından evlerine gidilerek talepleri alınan çocuklarımızın dileklerinin gerçekleşmesiyle bu gülen yüzlerini görmek, bizi de çok memnun ediyor” dedi.

Bakırköy Belediyesi

7 BÖLGE, 7.000 ÇOCUK…

Başkan Dr. Bülent Kerimoğlu ayrıca, Türkiye’nin neresinde olursa olsun tüm çocuklara “7 Bölge 7.000 Çocuk Kampanyası” ile de destek verdiklerini ifade etti. Kerimoğlu, sözlerini başta çocuklar olmak üzere tüm insanlığa yeni yılın sağlık, huzur, barış ve sofralarında bereket getirmesini dileyerek noktaladı.

İlgili Haberler