İSTANBUL'DAN HABERİNİZ OLSUN. OKUYUN, KEŞFEDİN İSTANBUL'U YAŞAYIN...

Otopark ücretlerinde İstanbulkart ile ödeme

yazar Reha Kadak

İBB kuruluşu İSPARK’ın sürücülere büyük kolaylık getiren otopark ücretlerini İstanbulkart’la ödeme imkanı, vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Sürücüler, İSPARK otoparklarında ücretleri Istanbulkart ile ödüyor. Uygulamanın başlamasıyla birlikte her geçen gün kulanım artıyor.

İstanbul genelinde her gün yaklaşık 150 bin İstanbulluya hizmet veren İstanbul Büyükşehir Belediyesi kuruluşu İSPARK’ın sürücülere büyük kolaylık getiren otopark ücretlerini İstanbulkart ile ödeme imkanı büyük ilgi gördü. Sürücülerin nakit ödeme zorunluluğunu ortadan kaldıran uygulama, tüm otoparklarda devam ediyor.

OTOPARKLARDA AKILLI ÖDEME CİHAZLARI DEVREDE…

İSPARK, otoparklarda giriş çıkışları hızlandırmak ve sürücüleri nakit para derdinden kurtarmak amacıyla farklı ödeme seçeneklerini devreye alıyor. Sürücülerin İstanbulkart yanında kredi kartı ile ve nakit olarak ödeme yapmalarını kolaylaştırmak amacıyla 20 otoparka akıllı ödeme cihazları konuldu. İSPARK, otoparklarında sürücülere sunulan farklı ödeme seçenekleriyle otoparklara giriş ve çıkışları hızlandırarak, zaman kaybının önüne geçmeyi hedefliyor.

İstanbul genelinde her gün yaklaşık 150 bin İstanbulluya hizmet veren İstanbul Büyükşehir Belediyesi kuruluşu İSPARK, otoparklarda giriş çıkışları hızlandırmak ve sürücüleri nakit para derdinden kurtarmak amacıyla farklı ödeme seçeneklerini devreye alıyor…

İlgili Haberler