İSTANBUL'DAN HABERİNİZ OLSUN. OKUYUN, KEŞFEDİN İSTANBUL'U YAŞAYIN...

İstanbul’da Güney Afrika Road Show

yazar Kadir Toprakkaya

Güney Afrika Cumhuriyeti; “Zaman, Güney Afrika ile tanışma zamanıdır” sloganı ile İstanbul’da düzenlenen bir buluşmaya katıldı. Geçtiğimiz hafta InterContinental Otel’de gerçekleşen etkinliğin ev sahibi, Güney Afrika Cumhuriyeti’nin Türkiye Büyükelçisi Pule I. Malefane ve eşiydi.

Aviareps tarafından hayata geçirilen organizasyona Afrika’nın bazı ünlü turizm şirketleri, otelleri ve restaurantlarının temsilcileri katıldı. “Güney Afrika Road Show” olarak da adlandırılan etkinlik yaklaşık beş saat sürdü. Buluşmada yaklaşık 56 milyonluk nüfusuyla kıtanın en sakin ve görülmeye değer ülkelerinden biri olan Güney Afrika Cumhuriyeti’nin turizm değerleri hakkında konuklara bilgi paylaşımında bulunuldu. Ülkenin Afrika kıtasının ikinci, dünyanın 31. büyük ekonomisi olması ve turizmden daha fazla pay alma çabası içinde olduğu, dikkat çeken unsurlar olarak yansıdı.

Güney AfrikaHEDİYE ÇEKİLİŞİ YAPILDI

Bu tür buluşmalarda katılımcılar arasında neredeyse gelenek haline gelen hediye çekilişi de yapıldı. Acenta temsilcileri arasında yapılan çekilişte bazı isimler Afrika seyahati, konaklama, uçak bileti gibi hediyeler kazandı. Emirates Havayolu da çekiliş kapsamında ücretsiz Afrika uçuşu hediye ederek, etkinliğe büyük renk kattı. Emirates Havayolu’nun talihlisi, Barsan Turizm’den Gülizar Bardakçı oldu.

İlgili Haberler