İSTANBUL'DAN HABERİNİZ OLSUN. OKUYUN, KEŞFEDİN İSTANBUL'U YAŞAYIN...

Beşiktaş yıldız futbolcu Pepe ile anlaştı

yazar Duygu Kuyumcu

Portekizli yıldız Pepe, Real  Madrid ile sözleşmesi sona erdikten sonra  Beşiktaş ile anlaşmaya vardı.  Vodafone Park’ta  BJK TV yayınında konuşan Pepe; “Alemin gözü yaşlı, Pepe artık Beşiktaşlı” dedi.

 “BEŞİKTAŞI TEMSİL ETMEKTEN ÇOK MUTLUYUM”

Yıldız futbolcu, BJK TV yayınındaki konuşmasında “Beşiktaş’ı temsil etmekten dolayı çok mutluyum. Umarım burada taraftara mutluluklar yaşatabilirim. Taraftardan ilk mesajlar gelmeye başladığında bir kan bağım oluştu. Bir anda sempatim oluştu. Konfederasyon Kupası’nda karar vermiştim, ‘Ben bu kulüpte oynayacağım’ demiştim. Daha sonra menajerime  Beşiktaş’ta oynamak istediğini söyledim. Dün görüşmeleri sonlandırdık, bizim için uzun bir gündü” açıklamasında bulundu.

“BEŞİKTAŞ TARAFTARI KARARIMDA ETKİLİ OLDU”

Pepe, konuşmasının devamında şunları söyledi: “Evet, Kartal pençesini yapmadan rahatlayamadım. Bu süreçte taraftarın bana ve aileme yolladığı mesajlar, karar almamı kolaylaştırdı. Beni çok isteyen kulüpler vardı. İngiltere ve Fransa’dan talepler vardı. Taraftar, bu kararı vermemde çok etkili oldu. Oynadığım tüm takımlarda fiziken ve ruh olarak her şeyi verdim. Bu kulüpte de böyle olacaktır. Gelmeden benimsedim. Burada çalışarak sahada her şeyi vereceğime söz veriyorum. Taraftar takımlarıyla gurur duyacaktır.”

pepe

İlgili Haberler