İSTANBUL'DAN HABERİNİZ OLSUN. OKUYUN, KEŞFEDİN İSTANBUL'U YAŞAYIN...

Dikkat! 11 Şubat’ta Ay Tutulması Var!

yazar Kadir Toprakkaya

Ay tutulmaları, son derece kritik süreçleri de beraberinde getirir. Hayatımızda önemli dönüm noktalarını, başlangıçları ve bitişleri tetikleyen bu tutulmalar, gerek bireysel, gerekse de toplumsal dönüşümlerin yaşandığı son derece zorlu süreçlerdir. Ancak bunlar gözünüzü korkutmasın. Çünkü ay tutulması süreçlerinde doğru kararlar vermek, uzun süredir beklediğimiz fırsatların önümüze gelmesini, hayatımızı yeni bir düzene sokmamızı ve yeni başlangıçlar yapmamızı da sağlayabilir. Yani tutulma süreçlerinde gerçekleşecek her şey, bizim kararlarımıza ve tutumlarımıza bağlı.

Uzmanlar Uyarıyor: Evlilik ve İş Konularına Dikkat

11 Şubat 2017 tarihinde yaşanacak halkalı ay tutulmasının etkileri, 4-5 gün önceden başlayacak ve tutulmadan 4-5 gün sonrasına kadar da devam edecek. Uzmanlara göre bu tutulmanın öne çıkartacağı konu başlıkları, evlilik ve iş. Astrologlara göre bu süreç, ciddi bir ilişki içinde olanların evlilik kararı alması, iş konusunda yeni bir atılım yapmak isteyenlerin girişimde bulunması için bulunmaz bir fırsat. Ancak aynı şekilde, yolunda gitmeyen ilişkilerin ve iş ortaklıklarının sona erdirilmesi de son derece olası. Kısaca özetlemek gerekirse, ayağımıza dolanan aşk ve iş ilişkileri 11 Şubat’ta gerçekleşecek ay tutulması ile sona ererken, hayatımızda dönüm noktası oluşturacak fırsatlar da yine aynı süreçte karşımıza geliyor.

En Şanslı Burçlar Hangileri?

Astroloji uzmanlarına göre 11 Şubat 2017 tarihinde gerçekleşecek ay tutulmasının en çok şans getireceği burç Terazi olacak. İkizler, Yengeç ve Başak burçları da, tutulmadan son derece olumlu etkilenecek. Balık, Akrep ve Yay burçlarının ise, özellikle mali konularda dikkatli olması gerekecek.

İlgili Haberler