İSTANBUL'DAN HABERİNİZ OLSUN. OKUYUN, KEŞFEDİN İSTANBUL'U YAŞAYIN...

Dardenia şubelerinde yıl dönümü heyecanı

yazar Reha Kadak

Geleneksel balık ekmek lezzetini modern ve yenilikçi bir yorumla sunan Dardenia; Göktürk, Nişantaşı, Mecidiyeköy merkez ve Maslak şubelerinin yıl dönümlerini kutluyor. Türkiye’nin ilk ve tek balık ekmek zinciri Dardenia, 2011 yılından bu yana İstanbul’da 11 şubesiyle hizmet veriyor.

2018 yılında yeni şube açılışına devam edeceklerini belirten Dardenia Genel Koordinatörü Selin Daniyel; “Göktürk şubemiz 2017 yılında en çok online sipariş alan birinci, Nişantaşı ise ikinci şubemiz olduğu için ayrı bir yeri var diyebilirim. Göktürk şubesinin bu yıl dördüncü yılı. Maslak şubemiz ise en eski şubelerimizden biri ve bu yıl müşterilerimizle birlikte altıncı yıl dönümünü kutluyoruz. Lokasyon olarak oldukça avantajlı konumda olan Mecidiyeköy merkez şubesinin bir, Nişantaşı şubesinin ise ikinci yılını kutluyoruz. Şubelerimizin ilk açılışını yaptığımız gün gibi heyecanlıyız. Her geçen gün Türk halkına balığı sevdirmek adına menülerimizi zenginleştirerek, daha kaliteli hizmet vermeye devam edeceğiz’’ dedi.

dardenia

DARDENİA HAKKINDA…

Türkiye’nin ilk ve tek balık ekmek zinciri olan Dardenia, 30 yıllık Dardanel tecrübesiyle sürdürülebilir balıkçılık ilkelerini kılavuz alarak 2011 yılında kuruldu. İlk restoranını Erenköy’de açan, geleneksel balık ekmek lezzetini modern ve yenilikçi bir yorumla sunan Dardenia, ilk yılında 130 binin üzerinde İstanbulluya ulaşarak büyük bir beğeni kazandı. 2012 yılında ikinci restoranı Maslak’ta, üçüncü restoranı ise Buyaka AVM’de hizmet vermeye başladı. İlk sushi konseptli restoranı Dardenia Fish & Sushi’yi 2014 yılının Ocak ayında Göktürk’te hizmete açtı. 2014 yılının Mayıs ayında Mecidiyeköy Ortaklar’da ve 2016’da Nişantaşı, Kozyatağı, Kadıköy Bahariye, Maslak 42’te yeni açtığı şubelerle müşterilerine hizmet vermeye başladı. 2016’da hızlı bir büyüme gösteren Dardenia, 2017 yılında açtığı Mecidiyeköy ve Capitol şubesiyle 10 şubeye ulaştı. Mevcut büyümesini 2017 yılında kendi açacağı ve franchise vereceği yeni şubelerle önce İstanbul, daha sonra da tüm Türkiye’ye yayılmayı istiyor. Uluslararası alanda tanınan geleneksel lezzet markası olmak hedefiyle yola çıkan firma, doğal ortamında yetişen ve katkısız lezzetleriyle balık tutkunlarına enfes deneyimler sunuyor.

İlgili Haberler